Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Esports

L’atleta Joan Ramon Muñoz torna a guanyar la Mitja Marató Internacional del Baix Penedès

Redacció l'Espígol dilluns, 26 octubre 2009Sense Comentaris

El atleta del Zenit Olimpo Juan Ramon Muñoz va aconseguir aquest passat diumenge la victòria en la XXV Mitja Marató Internacional del Baix Penedès establint un temps d’1h11:12. Muñoz succeeix al palmarès de la prova vendrellenca al marroquí Mohseen El-Haddad que va vèncer el la edició del 2008.
 
La prova, organitzada un any més pels Corredors de Fons del Vendrell, va tenir una nombrosa participació amb atletes provinents de tota Catalunya tot i que no es va arribar a la previsió de 850 atletes.
La cursa va sortir des del carrer Doctor Robert del Vendrell, va passar per Santa Oliva i Banyeres per retornar cap a la capital de la comarca acabant a Rambla del Vendrell.
En un principi ja es va veure que Muñoz volia aconseguir la victòria perquè es va escapar dels seus rivals en els primers quilometres. En l’equador de la cursa que es trobava a Santa Oliva el líder ja portava una diferencia de 2 minuts i 20 segons als seus rivals, Javier Jaimes de Runnersworld Tarragona i Jorge de Andres del CA Montblanc. Tots dos corredors van seguir intentant retallar distancies amb el líder de la cursa que no va ser possible ja que va arribar a la línia de meta a la Rambla del Vendrell amb un temps d’1h11:12. El segon classificat va ser Javier Jaimes amb 1h14:37 i tercer Jorge de Andres (CA Montblanc) amb 1h15:52. Cap dels cinc primers classificats es van endur els premis en metàl·lic previstos pels organitzadors ja que no van rebaixar el crono d’1 hora 10 minuts.
El primer atleta local va ser Enric Rovirosa (Runnersworld) que va fer la cursa amb un temps de 1 h 16:36.
Muñoz, que resideix a Cubelles (El Garraf), va dir que el recorregut no li havia agradat del tot, i va recordar a l’ESPÍGOL DIGITAL que cap a finals dels anys 80, ja fa gairebé uns vint anys havia guanyat la mateixa cursa just quan aquesta també arribava als barris marítims. També la va guanyar al 2004 amb un temps d’1 hora 8 minuts.

En categoria femenina la guanyadora va ser Esperanza Zuriguel del Adidas Domingo Catalana amb un temps d’1h29:54, seguida de Isabel Olivan 1h30:16 i Lorena Castrillo 1h31:05. La primera atleta local va ser Roser Pellicer que va fer un temps de 1h 49:33.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.