Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, També destaquem

José Manuel Romero ingresa al Centre Mental de Reus per ordre judicial

Redacció l'Espígol dijous, 9 desembre 20107 Comentaris

Un informe mèdic aconsella el seu ingrés ja que es tem per la seva integritat física

Per sorpresa de tothom, José Manuel Romero Catalán, actual secretari general en funcions del partit Agrupació Democràtica Municipal de Catalunya (ADMC) i fins el passat estiu, coordinador general de l’Ajuntament de Calafell, acaba d’ ingressar al Centre Mental Pere Mata de Reus.

Els motius, segons ha pogut saber el L’ESPÍGOL DIGITAL és que des de fa uns mesos, Romero no prenia la medicació dictaminada pel metge Ricardo Miglionelli i aquest ha fet un informe que ha estat acceptat per la família i traslladat a Jutjat Número 7 del Vendrell, ja que segons el mateix Romero, “tenen por que em pugui autolesionar”.

Romero, ha preferit presentar-se aquest matí al jutjat de guàrdia del Vendrell que no pas ser detingut i emmanillat a casa seva, quan ahir hauria estat alertat pel seu amic César del Castillo, expolicia de Calafell, que ara és el fiscal en cap dels jutjats vendrellencs.

En un primer moment Romero, que ha arribat a l’edifici judicial acompanyat de la seva esposa, d’un dels seus fills i d’amics, ha dit a l’ESPÍGOL DIGITAL que “està clar que em tenen por, tot això és un muntatge polític, intenten inhabilitar-me mentalment per que no em pugui presentar a les pròximes eleccions municipals”. Romero, que mostrava l’estrella de Sherif que duia al pit, “és en homenatge al sherif de Detroit que ha prohibit tots els desaucis; aviam si aquí aconseguim que es faci el mateix”.

Ja a l’interior dels jutjats, Romero ha rebut la notificació i la petició corresponent signada per la família. Després d’una vista davant el jutge a porta tancada, aquest ha ordenat el seu ingrés al centre mental de Pere Mata de Reus.

 Assemblea

 Tal com ja vàrem publicar, dijous de la setmana passada, Romero va convocar una assemblea urgent i extraordinària del partit (ADMC) per tal de notificar als militants assistents la seva voluntat d’abandonar el partit  “la vaig decidir el passat 22 de novembre”, que serà efectiva a primers del mes de febrer que és quan tindrà lloc l’assemblea general ordinària de l’ADMC al pavelló Jaume Vilamajó de Segur, “jo continuo endavant amb el procés de revolució personal que he encetat fa ara uns mesos”, va apostillar. Abans que el president Luis del Fresno també presentés la seva dimissió, Romero va recordar que ell s’havia compromès a eixugar totes les deutes que fins ara té el partit.

Comparteix la notícia:

7 Comentaris »

 • Victoria diu:

  Como suelen decir en castellano “Quién mal anda mal acaba” cada uno recoge lo que siembra.

  De este hombre se puede sacar mucho jugo, cualquier persona con la mente despierta podría crear una novela, aun sin tener estudios. Es sorprendente cada uno de sus pasos.

  Y aunque se presentará a las próximas elecciones, ¿quién lo votaría, cuatro de la misma rama?

  En realidad, a cada uno de nosotros, se nos coloca donde merecemos, a largo o a corto plazo, el momento llega…

  Ya he dicho suficiente… mi opinión sería interminable.

 • calafell diu:

  inpresentable los politicos solo se muevenpor intereses ypoder por que dinero ya roban bastante calafell ysus politicos son una falacia y una mentira constante alos ciudadanos muy poco responsables con el dinero ajeno y llenando sus bolsillos a manos llenas de berguenza hipocresia absoluta sueldos estratosfericos por no hacer nada

 • calafell diu:

  inpresentable los politicos de calafelluna mentira yfalacia continua alos ciudadanos cobando sueldos estratosfericos omejor dicho rabando al pueblo

 • Joaquim diu:

  Después de ver esta foto y leer el artículo,me reafirmo en que esto es un montaje más de este señor..por llamar la atención o simplemente para evadirse de algo gordo que le va a caer porque la justicia debería ya de haber actuado contra toda esta gente que solo han hecho que apropiarse de todo lo que hay en el ayuntamiento. Sr. Romero marchese ya por favor y deje tranquilo a este municipio. Gracias,seguro que su salud y su familia se lo agradecerán aunque no tanto como la gente del pueblo. No queremos verle másni a usted ni a los que l han permitido hacer todo lo que ha hecho= TRIADOS-OLIVELLAS-SANCHEZ-RIONES… ETC
  Por cierto,ahora entiendo muchas cosas con un amigo fiscal…Todo sale en la vida tarde o teprano

 • Victoria diu:

  Como todo el mundo no es igual, no todos los políticos son iguales. En el caso de Calafell, no se puede generalizar, no es cierto que sean todos iguales…

 • CALAFELL INFORMACIO diu:

  POTSER INTERSSA LLEGIR MES NOTICIES EN AQUEST BLOG

  http://calafellinformaciociutadana.blogspot.com/

 • miquel diu:

  no todos son iguales , si , pero todos roban mas o menos.
  pero si de verdad creen que la solución es quejarse no conseguiran nada , cambien-lo haver que alto cargo politico saca toda la mierda que ahi en España

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.