Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Societat, També destaquem

Plataforma per Catalunya obre un expedient d’expulsió al candidat de Calafell, Antonio Muñoz

Redacció l'Espígol divendres, 17 desembre 2010Sense Comentaris

L’acusen de ser un infiltrat del partit de Josep Anglada i li donen de temps fins el dia 31 d’aquest mes per a poder presentar les seves al·legacions

 El Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) a la seva reunió del passat dia 14 a Vic, va decidir obrir expedient d’expulsió a qui consideren “infiltrat” Antonio Muñoz, que fins ara ha estat el candidat del partit a l’alcaldia de Calafell. Segons un comunicat del partit, el motiu d’aquesta obertura ha estat el bon nombre de queixes arribades a la direcció del partit, “tant de Calafell, del Baix Penedès i fins i tot des de Barcelona, denunciant actituds inapropiades d’aquest personatge”. Segons el mateix comunicat, Muñoz hauria exigit al president de PxC, Josep Anglada, que la seva filla – cap de llista per Tarragona a les recents eleccions autonòmiques – que fos nomenada Secretària Territorial de Tarragona.

Segons la carta que el sotspresident del Consell Exercutiu, el vendrellenc August Armengol, ha tramés al mateix Muñoz, la gota que va fe vessar el got es va produir el passat dia 11 d’aquest mes a la reunió del Consell Executiu de Vic on segons PxC, Muñoz va faltar al respecte a un afiliat de Barcelona per no haver col·laborat gens en la campanya de les eleccions autonòmiques en les que la seva filla era la cap de llista per Tarragona. En aquella mateixa reunió, el polític calafellenc – sempre, segons PxC -, també va arremetre contra la delegació del Vendrell i uns dies després per via telefònica va insultar un regidor del Vendrell.

A Muñoz també l’acusen d’haver sol·licitat finançament a un militant del partit per tal de fundar un nou partit i abandonar PxC.

Des de PxC es consideren totalment inadequades aquestes actituds “que danyen el el tarannà de respecte i bones formes entre els membres del nostre partit”. Ara Muñoz té de termini fins el 31 de desembre per presentar les seves al·legacions.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.