Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Opinió, També destaquem

Carta oberta a Myríam Muñoz

Redacció l'Espígol dimarts, 28 desembre 20102 Comentaris

Carta oberta a Myriam Muñoz

 August Armengol

Vicepresident de PxC

Em produeixes una immensa pena, jo et vaig treure de l’anonimat en proposar-te com a cap de llista per Tarragona –quin error!-, i com no ets ningú, ara tornaràs a l’anonimat més absolut.

 Abans de la teva miserable traïció ja vaig tenir consciència que només eres un florero enganxat a l’Anglada, sempre al seu costat, com si fossis el seu gosset falder. El per què et va mantenir al seu costat, només es pot explicar per la seva aleshores amistat amb el teu pare i la bona fe d’Anglada, que t’apreciava com a una filla, volia que algun dia fossis algú, perquè sense Plataforma per Catalunya (PxC) i sense Josep Anglada no eres ningú. Perquè tu, ni tan sols serveixes per cordar-te les sabates, i a més, t’has cregut la reina del mambo, la meravella de les meravelles.

 Ara acuses l’Anglada de bestieses i ximpleries que cauen pel seu propi pes, com l’absurd de l’estelada que penjava en l’estudi d’una emissora independentista –Somràdio- on va ser entrevistat. Mentrestant, tu t’exclames perquè ningú amb sentit comú no es creu a hores d’ara res de res de totes les teves bajanades.

 Ximple. Ets una ximple. Tan ximple, que segons el teu propi pare, ets incapaç d’anar al metge tota sola, tot i tenir 34 anys. Amb això, però, tinc els meus dubtes. No sé si senzillament ets una inútil integral, una analfabeta funcional, una malalta mental, o una gandula que prefereix que la portin.

 És igual una cosa que l’altra, tot demostra que no tens suficients facultats, que no ets més que una Barbie de fireta o una nineta de plàstic sense cervell. Una rossa de pot, una ximple sense igual.

 Ara vas escampant a dret i a tort que reps correus amb amenaces de mort “per haver-te’n anat del partit”. Ruca!!! Ets tan ignorant que no arribes a entendre que si te’n vas del partit, perquè al cap i a la fi no ets ningú, tots contents amb la teva marxa, per nosaltres és una festa. Perquè la teva actitud fa pudor. I llàstima. Per “la tenyida” i la “Barbie” et coneix tothom. Meravellós, no et sembla? Suposo que estaràs contenta, doncs és el que t’agrada, ser una joguina de plàstic.

 Et dono un bon consell, de cor: calla d’una vegada perquè només fas el ridícul i et perjudiques a tu mateixa. Si el teu cervell de iogurt entén això com una amenaça, doncs endavant, princesa del regne de les barbies, denuncia’m i seguirem les rialles al jutjat. Jo, és clar, perquè tu ploraràs.

Comparteix la notícia:

2 Comentaris »

 • Redacció l'Espígol (Autor) diu:

  Armengol obligat a retirar les seves declaracions insultants sobre Myriam Muñoz

  El portaveu de PXC al Vendrell, August Armengol, s’ha vist obligat a retirar les declaracions insultants que els va dirigir a la seva ex-companya del partit, Myriam Muñoz, en una carta d’opinió, publicada als diversos mitjans comarcals, entre ells també a revistaespigol.com, el dia 28 de desembre de l’any 2010.
  Després que Myriam Muñoz, junts amb el seu pare i company del partit, Antonio Muñoz, poses una demanda judicial contra Armengol, es va celebrar el dia 8 d’abril al jutjat número 3 del Vendrell un acte de conciliació entre ambdues parts.
  Durant aquest acte, Armengol va manifestar que “es retracta de les manifestacions efectuades en aquella carta” i també es va comprometre que ho farà públicament, en els mitjans en els quals va publicar la carta d’oponió en el seu dia.

  Redacció de l’Espígol, 1 de juny del 2011

 • #NoVotisPxC – August Armengol, El #Vendrell | #NoVotisPxC diu:

  [...] Armengol va respondre amb una “Carta oberta a Myriam Muñoz”, plena d’insults masclistes, on la tracta [...]

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.