Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Cunit, També destaquem

La ministra Leire Pajin està convençuda que Judith Alberich seguirà al capdavant del govern de Cunit

Redacció l'Espígol dissabte, 12 febrer 20118 Comentaris

 L’alcaldessa assegura que vol engegarar la segona transformació del municipi i carrega contra els tres grups de l’oposició

 Aquesta tarda s’ha fet a la sala del Casal de Cunit l’acte de proclamació de la candidata del Partit dels Socialistes de Cunit, Judith Alberich, actual alcaldessa que es presenta per primer cop a uns comicis electorals com a cap de llista. Cal recordar que Alberich, que ara té 33 anys, va arribar a l’alcaldia degut la inhabilitació de set anys que li va caure a la seva antecessora Dolors Carreras.

Precisament ha estat Carreras, – a qui tothom li reconeix haver encetat la primera transformació del municipi- la que ha presentat a la candidata a l’alcaldia i a l’exsecretaria d’organització del PSOE  i actual ministra de Sanitat e Igualtat, Leire Pajin.

Carreras ha dit de Judith Alberich que “és la nostra aposta de futur, ha liderat aquests anys el projecte socialista amb ma ferma i sense dubtes i està compromesa amb els veïns i veïnes de Cunit i està preocupada per les millores socials tot i que ha estat criticada durament pels seus adversaris polítics”.

L’exalcaldessa ha afegit avui que “la Judith té les idees molt clares i està preparada per fer la nova transformació de Cunit”.

Leire Pajin, basca de naixement però valenciana d’adopció, ha començat les seves paraules en català, “m’han dit que soc la primera ministra que ve a Cunit, doncs segur que en vindran més per que us ho mereixeu”, ha dit Pajin, que ha admès que era tot un goig està a Cunit per presentar a Judith Alberich, “una companya al Senat, mireu, miro a la Judith i em veig a mi, ella també és una dona jove capaç de donar un pas al front”.

Pajin ha lamentat les darreres víctimes de la violència de gènere condemnant el darrer assassinat a Catalunya, “això és una lacra intolerable’, ha dit.

 Cara als comicis del 22 de maig, Leire Pajin ha dit que “estic segura que el 22 de maig trucaré a la Judith i li donaré l’enhorabona per que continuarà sent l’alcaldessa d’aquest meravellós municipi”.

Abans que tanqués l’acte la candidata, s’ha pogut veure un vídeo en el que es podia visionar la trajectòria de la candidata.

Alberich ha reconegut que “aquest és un dels moments més importants a la meva vida personal i política”. Després d’agrair els seus pares tot el què han fet per ella i reconèixer que “no entenc la meva vida sense la política”, l’actual alcaldessa de Cunit ha explicat com va arribar a Cunit, “quan tenia un any i sempre he estat aquí, vaig apostar per Cunit i continuo apostant”. Vers la tasca desenvolupada des de primers d’agost del 2007 en que va accedir a l’alcaldia, Alberich ha dit que “estic molt orgullosa de la gestió dels darrers anys, entre tots, els socialistes hem transformat Cunit, que abans que arribéssim al govern, era un Cunit en blanc i negre”.

A la part final de la seva dissertació i després d’assegurar que “estem a punt d’encetar la segona transformació i serem un referent a Catalunya”. Judith Alberich ha carregat contra l’oposició (CiU; ICV i ERC), en referència al darrer informe de la Sindicatura de Comptes, “és cert, hem comès errors de procediment, però no penso tolerar és que ens titllin de lladres, això no ho toleraré”.

Després ha dit que “que jo sàpiga l’únic veí de Cunit vinculat a la política per a qui el fiscal demana cinc anys de presó per prevaricació i falsedat documental és un exalcalde de Convergència i Unió”. L’alcaldessa ha afegit que “jo vull treballar per a sumar i denuncio l’actitud dels partits de l’oposició que juguen brut amb molta hipocresia”. També s’ha referit a la candidata de CiU, Montserrat Carreras, “ella diu que hi ha una altra manera de fer política, sabeu quina és?, la de no fer res!”.

Comparteix la notícia:

8 Comentaris »

 • capità enciam diu:

  Esperem pel bé de Cunit que aquesta dona i el su equip de govern marchin molt lluny i no tornin. I per cert sra. Pajin, li van portar al CAP o no vau saber-hi arribar? Si us plau Judith sigues seriosa i digues reconeix que no saps ni el que passa al teu poble, o potser cal recordar-te que en certs carrers hi ha una lluita pels contenidors degut a la teva manca de lideratge, no t’enteres del que passa al poble que governes de rebot!

 • Juanma diu:

  Que yo sepa, es la única alcaldesa que da la cara y que está cerca del pueblo cuando se le necesita. Personalmente he sido atendido las veces que ha necesitado y ha hecho lo que tenía en su mano. Cada cual tiene su punto de vista y creo que es normal ver en boca de algunos, comentarios que no tienen nada que ver con la realidad. De todos modos, somos libres de opinar y creo que no merece la pena entrar en el trapo de cosas banales y comentarios que no se aproximan a la realidad. Mucha fuerza Alcaldesa.

 • Tomàs Ben Fumut diu:

  ¡Por supuesto que ha transformado Cunit!:
  - Ha conseguido arruinar al Municipio (más de 15 millones de € de Tesorería negativa)
  - Ha situado a Cunit en el mapa (todo el mundo conoce el caso Fátima-Imán-Alcaldesa, los problemas financieros, su nefasta gestión económica)
  - Ha continuado colaborando estrechamente con el PP (¿por qué no habló de ello la Sra. Ministra?)
  - No ha cumplido su programa, negándose a dialogar con la Federación de Asociaciones de Vecinos y con la mayoría de éstas
  En Madrid, como Senadora, hará más por Cunit que aquí. Quédese en Madrid, por favor, Sra. (o Srta.) Alberich.

  A Juanma: ¿Es banal lo que ha escrito el Síndico mayor de Cataluña, ponente del Informe y catedrático de Hacienda Pública en la UB acerca de las irregularidades e ilegalidades cometidas por el Equipo de Gobierno en 2006 y 2007, y que se han seguido cometiendo en 2008, 2009 y 2010 ? La Fiscalía del Estado y el Tribunal Superior de Justicia de Cataluña dictarán sentencia al respecto.

 • Joan diu:

  Jo particularment opino que no es una alcaldesa que sigui propera a la gent , nomes o es als seus .Una mica de serietat sobre el Sindic de Greuges .Y sobre la proteccio de dades .El 22 de Maig podem tenir el canvi, apofitem-lo.

 • carmen diu:

  Me gusto su presentacion, tiene fuerza y ganas de trabajar, cuenta con nuestros votos, animo, adelante, que somos muchos y valientes.

 • aurelio diu:

  ERROR MAS ERRORES ES IGUAL……………CUANTO TIEMPO MAS…….AUNQUE BUENA VOLUNTAD,PERO TORPEZA CONTINUA…SIEMPRE HAY ALGUN RESPONABLE QUE HA TENIDO EL ERROR.POSIBLE POR EL AMIGUISMO POLITICO.PUESTOS DE TRABAJO POR SISTEMA URGENTE DE MUCHOS AÑOS QUE HAN PROCEDIDO EN COLOCAR A SUS ALLEGADOS..COMO CONTESTO PERSONA POLITICO,”SUELE PARAR EN LOS PUEBLOS PEQUEÑOS” ESPERANDO QUE HAYA CONCURSO (NO DE ACREEDORES) PARA LAS VACANTES..¿SERAN PERSONAS CON REFLEJOS RAPIDOS Y CONOCIMIENTOS ACTUALES,CAPACIDAD DE RESPONSABILIDAD? ………DECIRLO ES UNA COSA Y OTRA……..HARAN LO QUE QUIERAN.(ANTES DEL 22-05-2011)

  AL PARECER HA LLEGADO EL INFORME AL PARLAMENT DE CATALUNYA DE LAS CUENTAS DEL AYUNT.2006-2007

  SOLO QUEDA ESPERAR A SU PROCEDIMIENTO,POR LOS PARTIDOS POLITICOS, SI HAY ERRORES O LO QUE CORRESPOND,
  POR LOS GASTOS REALIZADOS………..AL TONTON….SIEMPRE HAY JUSTIFICACION…..POR ERRORES…….POR INGNORANCIA……NO….NO……NO.

  ESTAN PARA HACERLO BIEN…..TIENEN UNA RETRIBUCION…….”LOS ERRORES SE PAGAN” (EN CUNIT NO PASA NADA)

 • La presentació de la meva candidatura, un moment molt especial « Pensaments d’una cunitenca diu:

  [...] Referència a la Revista Espígol [...]

 • Juanma diu:

  Todo está está en manos del tribunal. Que se dicte sentencia y que se atenga a las consecuencias. Pero que yo sepa, se es inocente hasta que se demuestre lo contrario. Basta ya de acusar para conseguir votos y trabajemos más en seguir haciendo crecer el pueblo.

  Sobre la Federación, a ver si deja de ser utilizada para temas políticos y hace lo que debe de hacer, que es luchar por la mejora del pueblo. Cuando se enfoque de esta manera, seguramente conseguirá una auditoria con la Alcaldesa. De lo contrario no se conseguirá llegar a nada y no avanzará, aunque creo que de este modo ya les está bien a los de la Federación. Gracias a esto pueden seguir dando la imagen de lejanía del Ayuntamiento.

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.