Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Comarca, El Vendrell, Esports

Seixanta esportistes prebenjamins i benjamins participen a la fase comarcal de patinatge artístic

Redacció l'Espígol dilluns, 4 abril 20116 Comentaris

Una seixantena de nens i nenes del Baix Penedès van participar el passat dissabte en la Fase Comarcal de Patinatge Artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que, organitzada pel Consell Esportiu, es va celebrar al pavelló  Joan Ortoll de Calafell.

Els participants, de les categories prebenjamí i  benjamí, tant masculí com femení, van realitzar els integratius que marca la normativa per a cadascuna de les categories. Al final de la jornada el Consell Esportiu va repartir diplomes a tots els participants. Les classificacions es podran trobar a la web del Consell Esportiu del Baix Penedès, www.cebp.cat, a partir del dimarts dia 5 d’abril.

Aquesta fase comarcal era classificatòria en la categoria de benjamins de nivell A i B per la fase territorial, que es celebrarà el proper 7 de maig al Baix Camp, on també tindrà lloc la Final Nacional de Catalunya el 28 de maig.

Comparteix la notícia:

6 Comentaris »

 • Sergi diu:

  Bona tarda!.

  Donç aquest any s´han lluït.

  Las nenes i els nens s´han estat entrenant a fons durant un any amb la il.lusió de fer l´exercici el màxim de be devant de tot el públic.

  Moltes hores d´esforç i patiment. Nens i nenes que s´ho prenen molt seriosament. Canalla que sap que tot esforç te un premi. I han complit. Tots i cada un del participant han complit de llarg.

  I els pares han posat tambè molta il.lusió, hores de feina i diners perque els nens portessin un maillot adequat a les seves espectatives.

  I com correspon el Consell Esportiu Comarcal?.

  Jo us ho diré. Amb una cartulina que hi posa el nom dels nostres fills escrits a mà amb rotulador.

  Ni medalles.

  Ni trofeus.

  Ni tan sols els hi van donar el diploma cutre en una cerimonia sencilla.

  Ni hi van posar el podium per reconeixer l´esforç de les tres primeres clasificades.

  Ni fotos dels equips.

  Res. Res de res. Cap a casa.

  Jo mateix vaig demanar explicacions i la resposta va ser que no volian fomentar diferencies entre els participants per no traumatitzar als que no van arrivar a les posicions de podium.

  Es clar. Ensenyem als nostres fills que l´esforç i la constancia no serveixen de res ja que tant s´hi val que s´esforcin si tindran el mateix reconeixement ho facin be o malament.

  Fote´m en l´aire la competitivitat inherent al esport. A les próximes olimpiades en lloc de medalles els hi done´m un paper rotulat amb un Edding 1200 amb un vale pel Mc Donald per ser el millor del mon.

  I la carona dels crios quan els hi vam dir que no tindrien podium, ni medalles, ni fotos i aplaudiments del públic?.

  Però, es clar, als xupatintes de poltrona això tant els hi fot. “Fem esport i persones” diuen. Quins collons.

  I les clasificacions?. Fins el dimarts dia 5!!!. Ostia tu!. Com ho feien els altres anys?. Per què aquest any no ha hagut res de res?. En que s´han begut el presupost?. Perque a mi no m´enganyen, eh!. Això es questió de pasta. I els hi foten als nostres crios. Una vergonya.

  Vaja exemple per els nens.

  Jo tinc una petita web dedicada al esport que practico (tir olimpic) i durant uns dies tindrè exposat aquest tema amb el mail del Consell Esportiu Comarcal pel qui vulgui espresar el seu descontent. Jo ja ho he fet. Si us plau. Fes-ho tu tambè. Ajuden´s a que sápiguen que ho han fet malament.

  En aquesta web trobareu el mail del Consell Esportiu:

  http://www.armasligeras.es

  Salutacions i mercès per la vostra col.laboració.

 • laia diu:

  le doy la razon a este padre,y eso que mi hija no quedo delas primeras
  pero ni fotos en ningun sitio ni hablar.

 • laia diu:

  la nena se quedo con las ganas de una medalla por su esfurezo.
  Luego quieren que fomentemos el deporte en los niños.
  Pero quien les agradece sus esfuerzos.
  los niños se van desilusionados y sin ganas de volver a participar.
  Animo a todos a que os quejeis.
  gracias y felicidades a todas y todos por vuestro esfuerzossssssssssss.

 • Sergi diu:

  Buenas tardes.

  Muchas gracias Laia.

  Pues fíjate que a pesar de haberles mandado un mail con la queja y el enlace a mi web para que vean como nos sentimos lo más que he obtenido ha sido su acostumbrado silencio. Eso, si. Ya verás como en el campeonato siguiente que participan otras categorías salen muy dignos a entregar los premios y son presentados con todo bombo luciendo sus flamantes e inútiles (para nosotros, claro porque para ellos seguro que les reportan sueldos “anticrisis”) cargos oficiales. Un saludo.

 • Cristina diu:

  Hola a tos/es. Volia dir que la meva filla també hi va participar i va estar molt contenta de fer-ho, ja que era la primera vegada que participava en un acte així.

  D’aplaudiments no n’hi van faltar i va estar recolzada i motivada en tot moment per la seva família, per la seva entrenadora i per les seves companyes també participants. Vaig tenir molt bones sensacions durant tot l’acte i jo, personalment, estic molt orgullosa de l’esforç que va fer (independentment de la posició que va obtenir) i també estic orgullosa de l’hàbit esportiu que ha assolit practicant aquest esport tant bonic.

  Pot ser si que unes medalles haguessin estat bé, però ella en va tenir ben bé prou amb un diploma que va decidir portar amb molt d’orgull el dilluns següent a l’escola per mostrar-ho als seus companys/es.

  Així és que tot depèn de com t’ho miris i de quina sigui la prioritat en un cas com aquest. Per mi, la prioritat era que la meva filla participés i ho gaudís al màxim i així ho va aconseguir.

 • Elvira diu:

  Hola a tots
  Jo vaig participar a aquest mateix campionat al any 2009 i vaig quedar 1ª i me`n recordo de l’ilusió que vaig tindré en pujar al podium i quan em van donar la copa (l’única que he rebuda en 8 anys). Per tant, em dona molta llàstima que no poguessin ni tan sols pujar al podium, perque pot ser que el seu somni fos aquest com era el meu,i no guanyin mai més.
  Ah! El preu de la meva copa estava sota d’aquesta i era de 2.95€ així que em sembla vergonyos que no puguin paga 9 copes de mer…..!!!!!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.