Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Cunit, Societat

L’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Ernest Lluch de Cunit comparteixen activitats acadèmiques amb joves francesos

L’IES Ernest Lluch i Martí de Cunit continua portant a terme el seu projecte educatiu que ja s’ha convertit en un referent més enllà del nostre municipi. En aquesta ocasió, està acollint durant la setmana actual (fins el 14 d’abril) un grup de joves del College “Louis Dumont” de la ciutat francesa de Bellegarde-sur-Valserine, de la regió de l’Ain.

Aquesta és la segona part de l’intercanvi educatiu i cultural que es va iniciar el passat mes de març amb l’estada de l’alumnat de 4t d’ESO a l’escola francesa. Segons expliquen els propis protagonistes, “va ser una experiència molt gratificant”

Els alumnes de l’IES Ernest Lluch que formen part d’aquest intercanvi són els que estan aprenent el francès com a llengua estrangera. Els objectius que es volen assolir són els d’ampliar horitzons culturals i experimentals, estimular i promoure la dimensió europea, recolzar l’intercanvi de valors i idees, i aprofitar les TIC com a mètode didàctic i creatiu de comunicació.

Durant aquests dies, l’alumnat de l’IES Ernest Lluch comparteixen amb els joves francesos les seves activitats acadèmiques, visites culturals a Cunit i a pobles veïns i també a  Barcelona i a Tarragona. El grup de joves també realitzarà activitats esportives a la platja de Cunit. Avui dilluns, l’Ajuntament de Cunit els ha donat la benvinguda al municipi.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.