Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, El Vendrell

Josep Maria Calaf acusa a ERC del Vendrell de voler-se ‘aprofitar’ de Democràcia Catalana

Redacció l'Espígol divendres, 15 abril 20119 Comentaris

El President de Democràcia Catalana Baix Penedès, Josep Maria Calaf, ha expressat el seu desacord amb algunes declaracions de la Coalició ” Junts pel Vendrell ” que han sortit en  diferents mitjans recentment, sobre el trencament de la candidatura conjunta de les dues formacions per a les properes eleccions municipals. Calaf assegura que aquestes declaracions “no s’atenen a la realitat” i  puntualitza que  “ERC s’ha volgut aprofitar de Democràcia Catalana i també de Reagrupament en benefici propi, anunciant que era una coalició, però deixant un paper molt secundari als seus socis de candidatura”.

Josep Maria Calaf recorda que en les recents eleccions autonómiques, amb  ell com el cap de llista de Solidaritat, es van treure 389 vots al Vendrell -quasi la meitat dels 794 d’ERC-  i per aixó destaca que ” no se’m pot relegar a la posició núm. 12 de la coalició Junts del Vendrell, com pretenia ERC. Primer em van dir que anava al 6, em tocaria el 3 o el 4 però ja em sembla bé; després em van dir el 8, després al 12, i abans d´ahir al vespre que es presentava la llista ves a saber on em posarien”.

Josep Maria Calaf assegura que no vol protagonisme, conscient de què l’objectiu és treure un regidor, però no veu bé que ERC posi “històrics que fa trenta anys que van a la llista en posicions davanteres i, en canvi, les cares noves que més estan fent per la candidatura en posicions endarrerides”. També va destacar que Democràcia Catalana Baix Penedès  ha aportat numeroses esmenes al programa Electoral de la Coalició Municipal ” Junts pel Vendrell “.

Josep Maria Calaf també creu que el fet que ERC pagui la campanya electoral no és motiu suficient per voler agafar tot el protagonisme. També puntualitza que els Candidats de la llistaper la coalició ” Junts pel Vendrell ” no han estat escollit amb una votació sinó únicament per els dos caps de llista de la coalició  i per el President de ERC Baix Penedès,  ja que Democràcia Catalana i els seus candidats no han participat mai en cap votació, segons afirma.


Comparteix la notícia:

9 Comentaris »

 • Jordi diu:

  Trist i patètic. Això reforça les possibilitat i la credibilitat de la gent i la candidatura de SI.

 • Miquel diu:

  Tot el que s’esta dient aqui es mentida.Calaf deixa de fer demagógia,la rabia de no poder entrar perque el partit no es pot presentar al tarragones t’esta menjant per dins!prou mentides!sanegem la politica si us plau!!!

 • JOSEP MARIA CALAF diu:

  Miquel pren-te un TRANQUIMACIN, confons las Peres amb el Toçino…..¿saps lo que vol dir Vacances politiques?? Pués això es el que estic fent, veient els toros desde la barrera i criticant el que no m´agrada.

  Apa, també confons la comarca….que estem al Baix Penedès i no al Tarragonés.

  Que tinguis bones vacances MIQUEL.

 • miquel diu:

  i tu apren a escriure be, que només saps fer demagògia a tots els mitjans de comunicació que trobes…. cansats de politica com la que estas fent tu…i estas de “vacances” per força no?

 • JOSEP MARIA CALAF diu:

  Hola Miquel, en diverteix contestarte. Que sapigas que m´agrada apostar el meu temps i diners a cavall guanyador, en aquets moments Junts Pel Vendrell no és un bon équip i fins i tot perdrán el regidor que tenen la present legislatura de ERC al Ajuntament del Vendrell.

  Miquel tu en fás gracia, cada legislatura et camvies de camisa….tu si que tens un gran problema politic, identitari i de cultura de País, festo mirar. ¿que jo faig politica?? Jo ara no faig cap tipus de politica…jajajaja…Critico lo que no m´agrada, sencillament…com per exemple com actuas tu, vás aón bufa el vent i si pots treure un redit politic, millor.

  Miquel fá temps que ens coneixem i a mi no en pots enganyar i menys als lectors que ens llegeixen.

  Jo si que no cambiaré la meva manera de pensar será sempre la mateixa, seré Independentiste fins al final dels meus díes i treballaré perquè el meu País que és Catalunaya ho aconsegueixi amb el teu ajut o sense….. ¡¡¡ VISCA LA TERRA !!!

  Miquel, no cal que en contestis i en sembla que en aquest missatge queda tot molt clar.

 • Miquel diu:

  Sr calaf,jo a tu no et conec de res,ni tan sols hem creuat una sola paraula,soc home d’edat i he vist molts homes i dones fent politica,soc independentista des d’abans que tu sapiguessis caminar,no em vinguis a fer el llest com si em coneixessis,com t’atrebeixes. La coalició junts pel vendrell,te un bon equip,com la CUP PSC CIU…. I et fa rabia no estar en ell,per això fas el que fas,i et comportes com et comportes,a mi tan me fan les teves paraules,l’unica cosa que em sabria greu es que algú arribes a creure un sol mot del que dius.sigues feliç i deixa que els altres fagin la feina….

 • JOSEP MARIA CALAF diu:

  Miquel per respecte als lectors d´aquest diari digatl no diré el teu cognom, però noi tu tens un greu problema de l´edat que no t´enrecordes que hem parlat varies vegades.

  Mira Miquel, si me sortit de la coalició Junts pel Vendrell es perquè habíen varies coses que no m´agradaven, no se lo que és tindre enveja, soc ambiciós amb altres coses més importants que la política. En sap greu però la coalició Junts pel Vendrell està a les ultimes posicions com a preferencies dels Vendrellencs. Curiosament PXC está la primera, PSC, CyU, PP, El Verds, Forum Vendrellenc, SI, ERC, Alternativa Democràtica, Ciutandans etc

  Miquel, tu ets Independentista ??? Però anys enderrere militaves a un partit molt Espanyolista que jo t´había vist….jo t´enteng, depenen de l´aire que bufa un pot ser molt Catalanista, Independentista o molt Espanyolista, aquí al Vendrell passa sovint amb molta gent, per exmple marxen dels Socialistes i es pasen al PP.

  A mi l´unic que en diverteix ara és contestarte, ets una persona pot considerada i creant mal rotllo de vegades, si tinguesis lo que ja que tindre m´ho diries a la cara però darrere d´un teclat ets molt valent dient vagenades.

  Miquel cuan vulguis prenem un cafe ala Xocolatería de la Plaça Nova i m´ho expliques tot això.

  Que tinguis una feliç setmana.

 • miquel diu:

  Prou, no penso escriure més, ja he dit tot el que tenia que dir sobre Democràcia i el perque no està amb aquesta nova coalició,bàsicament ja ha sortit a tots els mitjans, i jo no soc ni militant ni res per defensar-los, si t’ho passes be, passa-ho sol. Pobre aquest miquel a qui et refereixes….

 • JOSEP MARIA CALAF diu:

  Jo tampoc no vull escriure més sobre el tema. El proper Diumenge 8/05/2011 a la Plaça Nova de El Vendrell es l´Acte Central perles Eleccions Municipals de Solidaritat Catalana per La Independència a les 12 del migdía. T´espero no faltis.

  Una abraçada Miquel.

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.