Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » El Montmell, Esports, Events, Santa Oliva, També destaquem

A finals de maig es celebrarà el XIV Rallye de Motos d’ahir entre Santa Oliva i el Montmell

El dia 29 de maig es durà a terme al interior de la comarca el XIV Rallye de Motos d’ahir que l’organitza l’Ajuntament del Montmell. Hi podran participar totes les motocicletes fabricades abans de l’any 1985, i els ciclomotors i vehicles amb sidecar fabricats fins l’any 1975. Es tracta de màquines d’interés marcat segons la Llista Continental Europea, amb una atenció especial en les motocicletes de fabricació nacional. Segons han comentat els organitzadors, “Amb aquesta activitat es vol donar empenta a aquelles motocicletes tan oblidades que van marcar una època al nostre país”. Per a poder participar, les motocicletes hauran de estar en bon estat de conservació i tenir tota la documentaci i l’assegurança en regla. El preu d’inscripció per a les motos que tenen més de 25 anys d’antigüetat, és de 5 euros.

El programa començarà a les 8h, amb la concentració a l’avinguda Verge del Remei, a Santa Oliva. Es sortirà a les 9h en direcció de Llorenç del Penedès, la Bisbal, diversos nuclis del Montmell, Sant Jaume i altre cop cap a Santa Oliva. Al mig camí es farà un esmorzar a la Moixeta i lliurament dels records commemoratius, amb trofetjos per a la moto millor restaurada, la més antiga i al pilot més veterà.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.