Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Calafell, Societat

Calafell ja ha col·laborat amb la Marató de TV3 amb el festival de dilluns passat

Redacció l'Espígol dimecres, 9 desembre 2009Sense Comentaris

Es calcula que unes vuit-centes persones van assistir dilluns passat al festival per la Marató de TV3 que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell van organitzar els pares i mares de joves que pateixen les anomenades ‘malalties minoritàries’, que enguany son el leif motiv de la Marató de TV3 de diumenge vinent. La primera part, presentada per l’humorista Manolo Garcia, més conegut com Manolo Calatava, va ser més humorística i tampoc va faltar la màgia. A la segona part van actuar grups com ‘Kill Me Later’ ‘Un nombre bonito’ i ‘Buhos’, entre d’altres. En total setze artistes o grups que van actuar desinteressadament per la causa, entre d’ells, Víctor, Acadèmica Palanca, Jaimito Borromeo, Estramoni i el grup de batucada ‘Els novells de Cubelles. A darrera hora també va adherir-se al festival el cantautor calafellenc Juanjo Garcia, que a més, ara fa d’actor a la sèrie ‘Hospital Central’ de Tele 5.
Els organitzadors que estan tancant els comptes per saber la xifra que es destinarà a la Marató de TV3, han mostrat a l’ESPÍGOL la seva satisfacció per la bona resposta dels artistes i del públic assistent.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.