Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Cultura, El Vendrell

‘El Borinot de Foc’, la desena bèstia de foc del Vendrell, es presenta el 4 de juny

La capital del Baix Penedès, el Vendrell aviat pordrà comptar amb una nova bèstia de foc.  Serà ‘El Borinot de Foc’, que representa ja el 10è drac de foc de la vila. El Borinot és un drac que neix de les inquietuds comunes d’uns quants amics alguns ja pertanyent a d’altres grups de foc del poble i comarca, que decideixen crear un drac des de zero, amb les seves pròpies mans, esforç i dedicació.

Ara, més d’un any i mig després d’aquesta iniciativa i per celebrar l’acte inaugural, el proper 4 de Juny de 2011 a la Rambla del Vendrell, es realitzaran diverses activitats. De les 17 a les 20 h hi hauran inflables i diferents tallers pels més menuts a més de futbolins pels no tan menuts. De les 18 a les 21 h, plantada de bèsties de foc. De les 18.30 a les 20.30 h, actuacions dels diferents grups de cultura popular de la vila. A les 21 h es fara l’acte central de la festa com es el Bateig de foc. A continuació, enceses dels diferents grups de foc convidats. Per acabar la jornada es celebrara un sopar a un preu de 5 euros per persona i cap a la mitjanit, concert amb Borirock, Wiosna i La Vanda

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.