Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Calafell, Esports

El Patí Català Calafell participa a la Baixada de l’Ebre 2011

Aquest passat dissabte 11 de juny s’ha celebrat la Baixada de l’Ebre 2011 en Patí Català organitzada per la Associació Internacional de Propietaris de Patins a Vela (ADIPAV).
Els participants calafellencs,  Camil Torà, Josep Inglada, Pere Beltran i Ferran Barri, es va llevar d’hora dissabte al matí per desplaçar-se fins a l’embarcador d’Amposta on els esperava un suculent esmorzar de germanor i tot seguit van començar el descens del riu amb vent de component sud que els va obligar a navegar en ziga-zaga (fent bordos) la qual cosa els va entretenir força i van cubrir les 14 milles fins el mar obert en poc més de 4 hores. Una vegada allà van enfilar directe cap la platja de riumar per continuar  amb la segona etapa de 8 milles fins la platja adjacent al Port de l’Ampolla on es va donar per acabada la prova.
El bon vent de garbí (SW) que  va bufar  va fer arribar en poc més d’una hora i mitja, navegant en moltes estones només damunt d’un flotador. Aquesta fita representa per a Patí Català Calafell la projecció externa de l’entitat i l’estretament de les relacions amb la Federació, l’ADIPAV i tot un seguit de clubs amb tradició patinaire.
Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.