Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Societat

Dos calafellncs guanyen el XXXIX Concurs d’All Cremat a Vilanova i la Geltrú

Els dos Calafellencs Jordi Domènech Vernet i Isaac Martí de la Peixeteria El Pescador de la Platja de Calafell, van ser els guanyadors del concurs de l’all cremat 2011 a Vilanova i la Geltrú celebrat durant els actes de la 41 edició de la Setmana del Mar-Festes de Sant Pere. Al concurs hi van participar 25 parelles utilitzant vells fogons de carbó i ventafocs.

Els dos calafellencs Van ser nomenats Patrons de l’All Cremat i no podran presentar-se com a participants del proper concurs, però seran els encarregats de cuinar la degustació de l’all cremat 2012, per a tothom, i a la mateixa localitat.

L’acte ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, i Francesc Sánchez, regidor de Serveis Socials, Salut i Seguretat i Protecció Ciutadana, que ha format part del jurat del concurs.

Comparteix la notícia:

Un Comentari »

  • Paco diu:

    Ese Dudo, ese Dudo, eh!! eh!!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.