Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, El Vendrell

Tres agents de la policia local del Vendrell superen el curs bàsic

Redacció l'Espígol dimecres, 13 juliol 2011Sense Comentaris

Tres agents de la Policia Municipal del Vendrell han superat el curs de formació bàsica per a policies. Per aquest motiu, el regidor de Policia Municipal, Joan M. Diu, i el cap de la policia local, Jordi Altarriba, es van desplaçar a l’Institut de Seguretat Pública Catalunya, ubicat a Mollet del Vallès, per assistir a la cloenda d’aquest curs. A partir d’ara, aquests tres agents faran les pràctiques durant un any a la Comissaria del Vendrell. Un cop superat aquest període, ocuparan la seva plaça de policia local que van aconseguir l’any passat mitjançant oposicions.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.