Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Cunit

35 famílies de Cunit participen al sorteig de 8 habitatges de protecció oficial

La sala d’actes del Complex Cultural de Cunit ha acollit avui a les 10:30h del matí el sorteig de 8 pisos de protecció oficial corresponents a la promoció de Valparaíso-48, situats al carrer Montserrat Roig.

En el procés per a l’adjudicació d’aquests habitatges socials han estat admeses 4 sol·licituds per als 2 habitatges en règim de compra-venda i 31 sol·licituds per a concórrer al sorteig dels 6 pisos en règim de lloguer.

A l’acte del sorteig a càrrec de responsables tècnics de l’empresa pública Adigsa, titular d’aquests habitatges, hi ha assistit l’alcaldessa Montserrat Carreras. Aquestes 8 vivendes formen part de la promoció d’habitatges de protecció oficial adjudicats l’octubre del 2003. En aquell moment es van adjudicar 16 habitatges en règim de lloguer i 36 en règim de compra-venda.

En l’actualitat, la disponibilitat d’aquests 8 habitatges i la recuperació de la titularitat pública per part de l’empresa Adigsa, ha permès dur a terme el procediment per aquesta nova adjudicació d’habitatges amb protecció especial. En acabar al sorteig, les persones adjudicatàries han pogut visitar els pisos i comprovar-ne les seves condicions.

L’alcaldessa declarava que “estem molt satisfets que aquests pisos tornin a estar habitats i puguem respondre així a les necessitats d’una part de les persones i famílies de Cunit”.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.