Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Cultura, El Vendrell

Diferents és el proper documental que projecta el Cineclub La Claqueta

Redacció l'Espígol dimecres, 19 octubre 2011Sense Comentaris

El proper divendres 28 d’octubre a les 20.00h a l’Auditori de l’Escola de Música  el Cineclub la Claqueta juntament amb la Fundació Privada Santa Teresa durà a terme la projecció del documental DIFERENTS “Conèixer el passat, entendre el present, assolir el futur”.

El documental Diferents, on  els protagonistes són les pròpies persones amb discapacitat intel·lectual,  és una iniciativa audiovisual del Grup Caliu  la qual té per objectiu reflexionar sobre el tractament actual que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones amb problemes de salut mental.  I ho fa remuntant-se a dos moment claus en la nostra història recent: l’Alemanya nazi i l’Espanya franquista.

DIFERENTS és el resultat de més de 14 mesos de treball del Grup Caliu, de documentació, entrevistes a experts, i gravacions en diferents localitzacions (Catalunya, Madrid i Alemanya) i ha comptat amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació TMB.

La presentació de la projecció anirà a càrrec dels mateixos protagonistes del documental.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.