Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell

Èxit rotund dels Buhos i de l’entitat Patí Català Calafell en la presentació de les cançons dedicades a les barques ‘Montserrat’ i ‘Carlos Barral’

Redacció l'Espígol dimarts, 29 novembre 2011Sense Comentaris
El passat divendres 25 de novembre al vespre a l’Antiga Destil·leria de l’Hostal, en un acte multitudinari i davant de més de 150 persones i les càmeres de TV3, el grup Calafellenc Buhos va interpretar les cançons dedicades ales barques Montserrat i Carlos Barral de l’associació de navegació tradicional Patí Català Calafell.
La originalitat va presidir tota la vetllada ja que en el decurs de la celebració es va poder visitar una exposició fotogràfica de l’arquitecta Maria Inglada en la que es veu tot el procés de rehabilitació de l’Antiga Destil·leria de l’Hostal, seu de l’entitat, la qual es va presentar en forma de Conversa de Taverna, en la que va intervenir, entre d’altres, Pere Adrià, nascut a la finca.
De fet tot l’acte va tenir el format del programa Mar mític, mar lúdic de Calafell Ràdio i va ser presentat pel seu director i conductor, Ferran Barri, a la vegada vicepresident de Patí Català Calafell i va comptar amb les seccions habituals de l’espai radiofònic, fins i tot amb la recepta de cuina, en aquest cas en directe i en viu amb degustació inclosa, que va consistir en una rostada dolça que va explicar pas a pas en Josep Inglada, president de l’associació.
Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.