Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Esports, També destaquem

L’Ajuntament de Calafell ha traslladat les pistes de bàsquet a l’Avinguda del Vilarenc a causa de les obres del mercat

Redacció l'Espígol dimecres, 30 novembre 2011Sense Comentaris

Els aficionats al bàsquet ja tornen a tenir les pistes a punt, després que l’Ajuntament les hagi traslladat definitivament a l’avinguda del Vilarenc (entre el CAP i el Vilarenc Acqua). El trasllat és degut a les obres que s’estan duent a terme del nou Mercat Municipal, ja que aquest es construeix precisament on fins ara hi havia les pistes de bàsquet.

“Hem triat aquesta ubicació perquè és una zona entre el poble i la platja, pròxima als col.legis, i a més hi ha una gran zona esportiva al seu voltant”, ha explicat l’alcalde de Calafell, Joan Olivella. I és que al costat d’on ara estan situades les pistes de bàsquet hi ha el pavelló Joan Ortoll, el gimnàs municipal, i les pistes de petanca, entre d’altres.

“A més, creiem que el fet d’ubicar-hi les pistes de bàsquet també pot ajudar a dinamitzar encara més aquesta zona com a espai d’activitats esportives”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme, Rafel Solé. En aquest sentit, Solé ha explicat que l’Ajuntament ha construït dues pistes de bàsquet, “de la mateixa mida que hi havia fins ara”.

Cal recordar que des del passat mes d’octubre s’estan duent a terme els treballs de preparació del terreny, que permetran iniciar la construcció del nou edifici del Mercat Municipal.

En aquest sentit, avui l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha signat amb José Gutiérrez, de l’empresa Mercadona, i José Núñez, de l’empresa de construcció AMC-5, el projecte de Mercat Municipal definitiu que es construirà. D’aquesta manera, s’ha formalitzat l’acord aprovat en el ple del passat 25 d’octubre.

Així mateix, l’empresa constructora ha anunciat que els treballs d’execució de les obres començaran el proper 12 de desembre. Aquesta primera fase inicial durarà 8 mesos, ja que s’haurà d’excavar el subsòl per poder-hi construir un aparcament soterrat, i la zona de càmeres i magatzem dels paradistes. Posteriorment, es podrà construir ja l’edifici, que es preveu que estigui acabat per al 2013.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.