Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell

L’Ajuntament de Calafell signa un Leasing per a la incorporació de 10 motos per a la Policia Local

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha signat avui un contracte de leasing amb Banco Santander, que permetrà incorporar 10 motos per a la Policia Local de Calafell.

L’Ajuntament de Calafell preveu que les motos arribin abans de Carnaval. Actualment, la Policia Local de Calafell té en funcionament 2 motos, amb la qual cosa la incorporació d’aquests 10 nous vehicles suposarà un increment molt notable d’efectius.

Joan Olivella ha destacat la importància que la Policia Local pugui incorporar aquests nous vehicles, “que facilitaran l’accessibilitat dels agents, i permetran dur a terme tasques de més proximitat als ciutadans”. A més, les motos permeten una distribució més àmplia dels agents, que poden patrullar de forma individual, i amb més agilitat.

Els nous vehicles seran utilitzats, per exemple, per dur a terme tasques d’ordenació del trànsit, de vigilància en les escoles, així com de vigilància arreu del municipi, entre d’altres.

Així mateix, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Paco Clavero també ha anunciat que la Policia Local de Calafell espera incorporar, d’aquí a uns tres mesos, 4 nous cotxes. Amb aquestes noves adquisicions de vehicles, la Policia Local de Calafell disposarà d’una flota de vehicles de 12 motos, 2 furgonetes i 4 cotxes, cosa que sens dubte repercutirà positivament en la millora del servei que el cos policial està duent a terme, i sobretot en la seguretat dels ciutadans del municipi.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.