Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, El Vendrell, Esports, També destaquem

El Patí Calafell dóna la sorpresa i guanya per primer cop a la pista de l’Igualada

El Moritz Vendrell empata a Alacant i es classifica per jugar la fase final de la Copa del Rei que avui, encara  no te seu.

Ahir a migdia el Patí Calafell Tot l’Any va donar la sorpresa a la tretzena jornada de lliga – la darrera de la primera volta -, en guanyar amb tot mereixement a la pista de l’Igualada, equip que encara avui no té assegurada una plaça a la pròxima Copa del Rei (3-4).

Els jugadors de Pere Varias van començar molt forts i en tretze minuts havien encarrilat la victòria amb dos gols de Quim Pujades i un de Marc Coy. Abans del descans els de l’Anoia van encurzar la diferència amb un gol. A la represa els jugadors d’Ivan Sanz van apretar l’accelerador i van acorralar els calafellencs que es van saber defensar molt bé, especialment el porter Albert Dalmau que jugava a la seva terra. Tot i això, els igualadins van empatar però en els darrers minuts Marc Coy, de penal, va fer el gol de l’excel.le nt victòria que fa que els calafellencs s’allunyin una mica més de les dues places de descens.

Dissabte vinent, els calafellencs jugaran a la pista del Vic, equip que jugarà aquesta nit contra el Shum Massanet, equip que si guanya, es farà amb una plaça a la fase final de la Copa del Rei, en perjudici de l’Igualada.

Altra equip que jujgarà la fase final de la Copa del Rei serà el CE Vendrell que ahir diumenge va empatar a tres gols a la pista de l’Alcoi. El Moritz CE Vendrell va empatar ahir a la pista de l’Alcoi. A la primera part, el Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Xavi Costa, però es va arribar al descans amb l’empat que va aconseguir Juan José López al minut 22. La segona part va començar de forma favorable per als locals, quan el mateix Juan José López va fer el 2 a 1 al minut 30. Les coses es van complicar més per al Vendrell quan va fer la desena falta i Felipe Sebastián va transformar la falta directa corresponent. Només faltaven cinc minuts per finalitzar el partit i semblava que el Vendrell marxaria d’Alcoi amb una derrota que el podia deixar fora de la fase final de la Copa del Rei. Sortosament, Cristian Rodríguez i Xavi Costa van fer dos gols molt importants per al Vendrell. Aquest resultat, combinat amb la victòria del Calafell a Igualada, li ha suposat la classificació al Moritz CE Vendrell per a la fase final de la Copa del Rei.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.