Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

HOQUEI: El Moritz Vendrell treu poca renda per anar a Alcoi a la tornada dels quarts de final de la CERS

Redacció l'Espígol diumenge, 18 març 2012Sense Comentaris

A la competició de la Lliga Europea, divendres el FC Barcelona va superar el Viareggio italià i es va classificar per a jugar la Final a 8. El Reus ja estava classificat abans de jugar contra el Cronenberg

Ahir dissabte el Club d’Esports Moritz Vendrell va guanyar el primer partit dels quarts de final de la Copa de la CERS contra l’Alcoi (5-4) tot i que és una poca renda per anar a Alacant al partit de tornada.

Els jugadors de Guillem Cabestany es van trobar un Alcoi que res re a veure amb l’equip de l’OK Lliga, i que a més, s’ha reforçat amb Cristian Santiago que abans d’accedir a la política, ja havia defensat els colors del conjunt alacantí . A sobre el porter Navedo va tornar a estar sensacional. A la primera part cal destacar un pal de Costa i la lesió del porter local Roger Molina, substituït durant pocs minuts per Àlex Ribó, ja que sortosament es va recuperar.

Els nou gols es van fer a la segona part. Cal destacar la genial actuació de Cristian Rodríguez, autor de tres gols ja que el primer el va segellar Costa i també en va fer un Óscar Ruiz.

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavi Costa, Cristian Rodríguez, Toni Sánchez –equip inicial–, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer i Àlex Ribó (porter).

ENRILE PAS ALCOY: Álvaro Navedo (porter), Lucas Martínez, Sebastián Baieli, Pere Cañellas, Carlos Pérez –equip inicial-, César Candanedo, Pablo Sáez i Luis Aceituno (porter).

Gols
1-0 (27′) Xavi Costa; 2-0 (27′) Cristian Rodríguez, de penal; 2-1 (31′) César Candanedo, 2-2 (32′) Lucas Martínez; 2-3 (40′) César Candanedo; 3-3 (43′) Óscar Ruiz; 4-3 (44′) Cristian Rodríguez; 5-3 (48′) Cristian Rodríguez, de falta directa, i 5-4 (48′) Sebastián Baieli, de falta directa.

Targetes: targeta blava a Pablo Sáez (27′) i dues de blaves a Lucas Martínez (36′).

Faltes: 11 / 10

Àrbitres: Nunes i Correira.

A la primera part els dos equips van disposar d’ocasions gol, però el marcador al descans es va quedar amb el 0 a 0 inicial. El Moritz CE Vendrell va dominar en el joc d’atac, però l’Alcoi contraatacava amb molt perill. A la segona part van arribar els gols ben aviat. El Vendrell es va avançar en el marcador en dues ocasions, dins del mateix minut 27, amb un xut de Xavi Costa i amb un penal executat per Cristian Rodríguez. Pocs minuts després, l’Alcoi va neutralitzar aquest avantatge amb gols de César Candanedo i Lucas Martínez. Tot seguit, Cristian Rodríguez i Toni Sánchez haguessin pogut tornar a posar un avantatge de dos gols al marcador, però no van estar encertats en l’execució d’un penal i d’una falta directa, respectivament. En aquest sentit, cal destacar l’actuació del porter Álvaro Navedo, en aquestes ocasions i, també, en tot el partit. I va ser l’Alcoi qui es va avançar en el marcador, al minut 40, amb un gol de César Candanedo. El Vendrell va saber reaccionar i en cinc minuts va remuntar amb gols d’Óscar Ruiz i Cristian Rodríguez. En els dos darrers minuts del partit va ser determinant l’acumulació de faltes dels dos equips. El primer de fer la desena va ser l’Alcoi i Cristian Rodríguez va marcar el 5 a 3, un resultat que feia goig de cara al partit de tornada. Però, seguidament, el Vendrell també va fer la desena falta i Sebastián Baieli va fer el definitu 5 a 4. Per tant, victòria del Moritz CE Vendrell amb un resultat ajustat que deixa l’eliminatòria oberta de cara al partit de tornada del dissabte 14 d’abril a la pista de l’Alcoi.

El proper dissabte 24 de març, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Shum per jugar el partit corresponent de la 17a jornada de l’OK Lliga. I ja queda poc per al gran derbi del Baix Penedès, programat per al dissabte 31 de març, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell.

També a la CERS, el Mopesa Vilanova va donar un pas gran per a classificar-se per a les semifinals, ja que ahir va guanyar a Blanes (3-4).

Lliga Europea

Divendres el FC Barcelona en guanyar al Viareggio (8-3) va obtenir la classificació matemàtica, a manca d’un partit, per a jugar la final a 8 d’aquesta competició. També en el grup A, primera victòria del Noia que li tenia ganas a l’equip portugès del Candelària (5-2).Al grup B, El Reus, que ja estava classificat va guanyar ahir a la pista del Cronenberg d’Alemanya (1-3) gràcies als gols de Jordi Adroher, Albert Casanovas i del vendrellenc Jordi Ferrer.

Altres resultats: Liceo 2 – Porto 3 i Vic 3 – Amatori Lodi 2.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.