Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

El Patí Calafell arrenca un punt en la visita d’aquest dissabte a la pista del Sant Feliu

Redacció l'Espígol diumenge, 18 novembre 2012Sense Comentaris

Foto: Toni Gallardo- Club Patí Calafell

El Club Patí Calafell Tot l’Any, que ha protestat l’acta arbitral,  ha aconseguit emportar-se un punt de la difícil pista del Fergo Aisa Sant Feliu, en partit de la vuitena jornada de l’OK Lliga 2012-2013, disputat aquest dissabte a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental).

Els verd-i-blancs han tingut oportunitats per aconseguir la victòria, però, al final, el repartiment de punts ha estat prou just, atesos els mèrits que han exhibit els dos equips, que protagonitzaven un duel de cuers amb uns punts en joc del tot estratègics pels dos clubs.
Per al Calafell era una altra final per intentar sumar punts i sortir del pou de la classificació. Els calafellens eren conscients de la fortalesa del Sant Feliu a casa seva i han plantejat un partit en què han explotat la seva principal basa aquesta temporada: esperar al contrari en zona per forçar errors i propiciar ràpids contraatacs. Els locals, de la seva banda, han desplegat un hoquei de gran rapidesa i han posat de manifest algunes espurnes de perillós joc interior.
Malgrat els continuats atacs de les dues parts, al descans s’ha arribat amb un empat (1-1) aconseguit a pilota parada, amb un penal per banda. La segona part ha mantingut la mateixa tònica. Els locals s’han avançat només començar, però els visitants han igualat instants desprès. El Sant Feliu s’ha tornat a avançar i el Calafell, ha empatat de nou. En els compassos finals del partit, els dos equips han desaprofitat oportunitats de gol a pilota aturada i el 3-3 ha esdevingut definitu.
Ha estat un partit intens, en general correcte, però no mancat d’incidències. En els primers moments del partit, el capità del Calafell, Sergi Romeu, s’ha lesionat. Romeu, que ja arribava “tocat” a la jornada d’avui, s’ha fet un fort cop a l’esquena en caure a terra i no ha pogut continuar. Dilluns se li practicaran proves per determinar l’abast de la lesió, tot i que no se’l descarta completament pel proper partit. A més, el Patí Calafell ha elevat una protesta a l’acta de l’encontre perquè algú des de la graderia ha enlluernat amb un punter làser el porter, David Arellano, en la jugada del tercer gol local.
L’entrenador del Club Patí Calafell Tot l’Any, Pere Varias, ha manifestat que “aquest partit era una autèntica final. Queda molta lliga per endavant, però el fet de ser cuers tant nosaltres com el Sant Feliu i rivals directes en la lluita per la permanència, li donava al matx un component especial d’emoció i lluita que feia difícil jugar-lo”. Varias ha afegit que “nosaltres hem patit en els darrers minuts per l’angoixa que ens dóna la necessitat de guanyar i sumar punts, però en general l’equip ha estat bé i l’objectiu estratègic i tàctic s’ha complert”.
Segons el tècnic verd-i-blanc, “a l’OK Lliga tots els rivals són complicats, perquè, si no, no estarien a la màxima categoria. Però la del Sant Feliu és una pista estranya i complicada, on els visitants no se senten còmodes”. El punt aconseguit, en opinió de Varias, “respon a un partit molt honest i net, on els dos equips buscàvem la victòria, però que ha acabat en un just empat per la falta d’eficàcia golejadora. Empatar a Sant Feliu no és un mal resultat, tot i que veníem a buscar els tres punts, perquè l’important és anar sumant”.
De la seva banda, l’entrenador del Fergo Aisa Sant Feliu, Francisco José González, ha dit que “hem merescut més, però no podem oblidar que estem a l’OK Lliga i que el Calafell és un gran equip i que venia a per totes”. Ha explicat també que “fa tres partits que no perdem i anem sumant punts. A més ens acompanyen els resultats en la que és la nostra lliga, amb els rivals directes per eludir el descens”.
Dissabte vinent, el Patí Calafell rep l’Enrile PAS Alcoi
Dissabte vinent, 24 de novembre el Club Patí Calafell Tot l’Any rebrà a casa l’Enrile PAS Alcoi. El partit començarà a les 20 hores, al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll”. La temporada passada, el Calafell va guanyar els dos partits amb els alcoians, que van acabar descendint, tot i que desprès van adquirir la plaça d’un dels equips ascendits, que va renunciar-hi. Ara, en canvi, l’Alcoi arriba a
Calafell en una posició més airosa.
Fitxa del partit
Fergo Aisa Sant Feliu
Aliniació: Marc Vila, Tirso Gómez, Josep Ramon Altayo, Jassel Oller, Jordi García (cinc inicial).
Pere Turon, Marc Fajas, Xavier Rubio, Jordi Casabyó, Roger Valls. Entrenador Francisco José González López
Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació: David Arellano, Sergi Romeu, Marc Vergès, Ferran Rosa, David Ros (cinc inicial).
Xavier Andreu Montoya, Ferran Ortoll, Xavier Díez, Gerard Vergès, Borja Ferrer. Entrenador Pere Varias Fernández
Àrbitres: José Juan Melero López. Gonzalo Dapena Taboada
Gols
1–0. Marc Vila (penalti)
1–1. David Ros (penalti)
2–1. Xabier Rubio
2–2. Borja Ferrer
3–2. Tirso Gómez
3–3. Marc Vergès
Faltes
Fergo Aisa Sant Feliu: 11
Club Patí Calafell Tot l’Any: 10
Targes blaves 1 (Xavier Díez)
Targetes vermelles 0
Incidències
Ple al pavelló poliesportiu municipal “Francesc Cassart Roca” de Sant Feliu de Codines. El partit ha estat transmès en directe per l’emissora municipal Calafell Ràdio amb narració de Ferran Rodríguez, ubicat prop de la zona on estaven els seguidors locals més engrescats. Tres membres de la Penya ‘Els Estrellats’ es van desplaçar fins a Sant Feliu de Codines on han fet amistat amb els responsables de la penya local.
Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.