Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

Demà divendres, Calafell Ràdio oferirà en directe el partit d’hoquei Shum- Calafell

Serà a partir de 3/4 de 9 de la nit amb narració d’en Ferran Rodríguez

El Club Patí Calafell Tot l’Any estrena l’any 2013, divendres vinent, amb un altre compromís d’infart

En aquesta ocasió, és la visita a la pista del SHUM Grupo Maestre. És un enfrontament entre rivals directes en la lluita per la permanència a la categoria, que, a més, es troben en posicions de descens i empatats a punts. Per això els tres punts en joc són vitals per tots dos.

El partit és disputarà divendres, 4 de gener, i començarà a les 21 hores al pavelló municipal de Maçanet de la Selva (Passeig Sant Llorenç s/n): és una pista de terratzo amb capacitat per a més de 900 espectadors. Els dos clubs han acordat avançar 24 hores el partit, que en principi s’havia jugar la nit del 5 de gener, coincidint amb la Cavalcada de Reis. La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha designat els col·legiats Luis Delfa Crespo i Antonio Gómez Sánchez, per arbitrar l’encontre.

Quan només queden aquesta i dues jornades més per completar la primera volta de la temporada, el Patí Calafell no ha aconseguit desempallegar-se de les posicions de perill. Quelcom semblant li ha passat al SHUM, però en el seu cas els mals resultats s’han cobrat un tribut afegit: el relleu a la banqueta (Iván Sanz va substituir Jordi Roca el novembre passat) i la significativa baixa, just abans de Nadal, del jugador David Plaza.

 

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.