Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Cunit, Esports

Diumenge arranca el Mundial de Supersport amb un Joan Lascorz més motivat que mai

Redacció l'Espígol dimecres, 24 febrer 2010Sense Comentaris

Aquest diumenge començarà el Mundial de Supersport de motociclisme  al circuit de Philip Island a Australia. Allà, per quart any consecutiu estarà preparat el jove pilot cunitenc Joan Lascorz per tal de tornar a aspirar al títol mundial per a motos de 600 centímetres cúbics amb l’equip Kawasaki Motocard.com Aquesta serà la segona temporada que correrà amb una Kawasaki ZX-6R. Cal recordar que Lascorz en els tres anys que ha corregut el Mundial – els dos primers amb Honda -, ha fet onze pòdiums i ha guanyat dues curses. Aquests dies als test realitzats al mateix circuït Philip Island, Lascorz ha marcat els millors temps per davant del turc Kenan Sofuoglu i de l’irlandès Eugène Laverty, que són els grans adversaris de Lascorz, atès que enguany no hi participarà l’anglès Crutchlow.

Després de la cursa de diumenge a Austràlia, el Mundial es traslladarà cap a Portugal ja que el 28 de març els pilots estaran al circuït de Portimao on el mes passat van fer el primes test amb avantatge per Laverty. La tercera cursa del Mundial de Supersport es correrà a Valencia, al circuït Ricardo Tormo (11 d’abril) – allà va guanyar Lascorz al 2008 -, després arribarà la cursa d’Holanda a Assen (25 abril), la de Monza, a Itàlia (9n de maig), després els pilots es traslladaran al circuït de Kylami (Sudàfrica)  el 16 de maig. Dues setmanes més tard es correrà la cursa de Salt Lake City, al circuit de Miller Motorsport als Estats Units (31 de maig), la de Missano Adriàtico a San Marino (26 de juny), la Brno, a la República Txeca (11 juliol), Silvestone, a la Gran Bretanya (1 d’agost), Nurburgring, a Alemanya, (5 setembre), es passarà per Imola, de nou a Itàlia (26 de setembre) i enguany el Mundial clourà al circuït britànic de Magny Cours (3 d’octubre). Enguany hi haurà una cursa menys que els anys anteriors ja que no es correrà al circuit de Losail de Katar.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.