Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, gastronomia

El xef del restaurant ‘Lo Mam’ de Calafell, nominat a ser el millor cuiner del 2014

Redacció l'Espígol dimecres, 24 setembre 2014Un Comentari

Jordi Guillem, cap de cuina del Restaurant Lo Mam de Segur de Calafell, aspira al premi que concedeix La Vanguàrdia

Segons ha explicat el mateix Guillem, el restaurant que ell dirigeix està entre els cinc nominats a ser el millor cuiner de l’any 2014. Un premi que concedeix el prestigiòs diari ‘La Vanguàrdia’. La notícia sortirà publicada a aquest diari diumenge vinent dia 28 i des de l’endemà i fins el dia 12 d’octubre, es procedirà a les votacions via Internet.

Guillem ha dit que ” Desde Lo Mam, vull donar-vos les gràcies perquè sou els culpables d´aquesta nominació, moltes gràcies per tota la confiança que ens heu donat en aquests 10 anys de Lo Mam; esperem el vostre recolzament”.

El jove cuiner calafellenc amb arrels lleidatanes, ha afegit que “A les xarxes socials utilitzarem el hasthag #cuinerdelany14 mencionant @fgastronomic i @lavanguardia”.

La Vanguardia proposa als seus lectors participar en l’enquesta per triar el millor Cuiner de l’Any en el marc del premi que atorga el Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014. Els cinc candidats són joves cuiners que representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor. El premi Cuiner de l’Any vol reconèixer i donar a conèixer els professionals de la cuina que s’esforcen a fer difusió d’aquests valors.

El premi arriba aquest any al seu 15è aniversari que s’estrena a Barcelona aquest 2014. Els cinc candidats que opten al guardó són: Jordi Guillem (Lo Mam), Albert Ortiz (Axol), Anna Maria Tengo (Can Major), Guillem Oliva (Monvinic) i Miquel Aldana (Tres Macarrons).

La votació es realitza a través de l’enquesta, disponible al peu d’aquesta informació, mitjançant una llista dels cinc candidats que incorpora sengles vídeos en els quals els aspirants al guardó es presenten al públic i mostren l’elaboració d’una de les seves receptes. De la votació dels usuaris sortirà el guanyador del certamen Cuiner de l’Any, un premi que es donarà a conèixer i es lliurarà el dilluns 20 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014 que es celebrarà del 20 al 23 d’octubre.

Un jurat, format pel Consell Assessor del Fòrum amb el suport de professionals de diferents àmbits gastronòmics (mitjans de comunicació, cuiners, etc.), ha fet la selecció dels cuiners candidats al guardó. El termini per participar en la votació s’acaba el dia 13 d’octubre de 2014 (a les 23:45h).

Leer más: http://www.lavanguardia.com/concursos/20140927/54416229788/vota-enquesta-finalistes-millor-cuiner-2014.html#ixzz3EcV0QY1C
Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardiahttp://facebook.com/LaVanguardia

Comparteix la notícia:

Un Comentari »

  • David Vernet Navarro diu:

    Un reconeixement més que merescut que els professionals de la comarca desitjavem. Jordi Guillem ja formava part i ara encara més d’una generació de grans cuiners destinats a ser personatges influents de la gastronomia i cuina del nostre país. Com a cuiner professional i calefellenc agraeixo el seu treball esforç per situar el nostre municipi i comarca com a referència gastronòmica. Tothom a donar-li suport en les votacions, si senyor, Jordi Guillem Millor Cuiner de l’any, se’ns dubte!!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.