Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Politica

Ciutadans (C’s) de Calafell insta a l’Ajuntament a retirar les “esteladas” que onegen en punts estratègics del municipi

Redacció l'Espígol dimarts, 28 octubre 2014Un Comentari

El coordinador de C’s demana a l’alcalde Olivella que “no permeti l’ús d’espais públics per promocionar la campanya il·legal del 9-N”

Calafell, dilluns 27 d’octubre del 2014. El coordinador de l’agrupació de Ciutadans (C’s) de Calafell, José Manuel Teixidor, ha instat a l’Ajuntament a “retirar, i impedir que es tornin a col·locar, ‘esteladas’ o altres símbols ideològics en punts estratègics del municipi”, i ha demanat a l’alcalde, Joan Olivella que “no permeti l’ús d’espais públics per promocionar la campanya il·legal del 9-N”.

Tejedor ha alertat que el consistori “està desobeint la sentències judicials” i li ha exigit que “compleixi la llei” i que “no col·labori, ni activa ni passivament, en una campanya que ha estat suspesa”.

A més, el coordinador de C’s ha advertit que “aquests símbols estan afectant negativament a la projecció turística del municipi”ja que “llancen missatges de divisió i ruptura entre els propis catalans i amb la resta d’Espanya”.

Comparteix la notícia:

Un Comentari »

  • VISCA CATALUNYA VISCA ESPANYA diu:

    MOLT BEN FET CIUTADANS. NO VOLEM QUE ES GASTIN DINERS EN LA COL-LOCACIÓ DE SÍMBOLS DIVISORIS QUE FOMENTEN CONFRONTACIÓ SOCIAL AL MUNICIPI. CADASCÚ ES LLIURE A LA SEVA PROPIETAT DE PENJAR BANDERES, PERÒ A LLOCS PÚBLICS NO S’HAURIA DE PENJAR L’ESTALADA, ÉS UNA BANDERA NO OFICIAL I SECTARIA. VISCA CATALUNYA RECUPEREM LA SENYERA. Catalans no us deixeu enganyar! NO al separatisme! Que no us ho imposin!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.