Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Bellvei, Calafell, Reportatges, Tradicions, gastronomia

Dia de la Mona 2015 a la Cantera Biker Bar


Com cada Dilluns de Pasqua, els calafellens i bellveiencs tenen per a costum menjar-se la Mona a la Cantera Biker Bar, ubicada entre Calafell i Bellvei. Aquest any i, degut ordres dels Agents Forestals, no es podia fer foc com a d’altres anys per tal de cuinar l’arròs o d’altres plats. Tampoc van funcionar les barbacoes construïdes a la Cantera per precacució de possibles baralles. A la Cantera a banda dels plats habituals, es van servir menús al preu popular de 10 euros. Uns es decantaven per la tradició dels calçots i la carn a la brasa. D’altres per un arròs de muntanya i butifarra amb seques.  I després de menjar-se la mona, a ballar al ritme del dj de la Cantera. Tot molt ben organitzat.

Aquí van algunes de les fotografies que varem fer aquell dia a la Cantera Bikwer Bar.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.