Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Comarca, Demarcació de Tarragona, Eleccions Municipals 24 2015, Politica

CiU presenta 171 llistes al Camp de Tarragona i les Terres de l’ Ebre

Redacció l'Espígol dimecres, 29 abril 2015Sense Comentaris

Comarques com l’Alt Camp, el Baix Penedès i el Baix Ebre fan llistes a tots els seus municipis

Un cop tancat el termini per registrar candidatures  per a les properes eleccions municipals del 24 de maig, la federació de CiU a les comarques del Camp de Tarragona (l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès) i les Terres de l’ Ebre, (el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta), ha tancat  171  llistes, de les quals 166 són llistes a municipis i 5 a Entitats Municipals Descentralitzades.

Les comarques que presenten candidatura de CiU en tots els pobles són l’Alt Camp, amb un total de 24 llistes (23 municipis i 1 EMD); el Baix Penedès, amb 14 llistes a municipis); el Baix Ebre, amb 17 llistes (14 a municipis, i 3 a EMD); el Montsià, amb 12 llistes (a 11 municipis i una 1 EMD); el Baix Camp, amb llistes a 27 municipis; el Tarragonès, a 21 municipis; el Priorat, a 17 municipis; la Conca de Barberà, amb llistes a 15 municipis; la Ribera d’Ebre, amb llites a 13 municipis; i la Terra Alta, on CiU presenta candidatura a 11 municipis.

Aquestes 171  llistes són la representació territorial del que a nivell nacional suposa haver format  905 candidatures, de les quals 858 són municipis i 47 són llistes a EMD (Entitats Municipals Descentralitzades). El 2011 se’n van tancar 911. Darrera  aquestes candidatures hi ha 10.000 persones que conformaran les llistes.

Contràriament a d’altres formacions, CiU es presenta en tots els casos amb les seves sigles, en cap cas s’ha presentat sota sigues encobertes o denominades “marques blanques” com ho han fet el PSC, que aglutina sota el seu paraigües 3 formacions de sigles que conflueixen en PSC, o ERC que ho fa amb 6 formacions diferents.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.