Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Esports

Ensopegada dels Veterans del Patí Calafell

Redacció l'Espígol dimecres, 29 abril 2015Sense Comentaris
Als calafellencs els manquen una victòria i un empat per retornar a la Lliga A
El periodista esportiu Ferran Rodríguez, bastant recuperat de la seva malaltia, va retrobar-se amb els Veterans del Patí Calafell
Primer van marcar els visitants del GEiEG de Girona, el Grup Excursionista i Esportiu de Girona, que per cert, van quarts a la classificació i pel que sembla, encara tenen alguna petita opció de quedar tercers i jugar la promoció, atès que els dos primers pujaran de categoria. Després de gol dels gironins, el capità Joan Tutusaus, va empatar i Javi Luna va demostrar que encara te bon xut amb dos gols seguits. Després del segon gol dels visitants – que per cert no comptàven amb Quim Rubio ex jugador de l’OK Lliga -, va arribar l’empat a 3 de penal que no va pioder evitar el porter Josep Maria Hernández. Va ser Ramon Ferré que gairebé des de mitja pista va sorprendre el porter gironi però, encara abans del descans, el GEiEG va tornar empatar.
A la segona meitat, el joc dels calafellencs va millorar sensiblement a l’inici d’aquest període i Luna de penal va desfer l’empat però a la meitat del segon temps, també de penal, van tornar empatar els gironins que es van tornar a avançar però a 3 minuts pel final va empatar Javi Luna amb un tir fora de l’àrea. Ahir es va notar l’absència a l’atac de Javi Martínez que li tocava descansar. Per cert, Javi ja porta acumulats més de 40 gols.
Ahir per cert, un cop més es va haver de recòrrer a l’àrbitre local Joan Rovira atès que per una confusió no va arribar a Calafell l’àrbitre designat per xiular aquest partit que era de recuperació. El Rovira, ho va fer molt bé i va arbitrar patinant, com ha de ser!. Pel Calafell van jugar inicialment Hernández, Ferré, Canyellas, Luna i Joan Tutusaus. També van jugar Mudarra, Sevé i Espinosa II. Van descansar Perin, Javi Martínez i el porter David Totusaus que ja es prepara per a jugar la setmana vinent a Les Franqueses. Allà no es pot fallar!

Luna va fer el segon gol de la nit, en total en va fer cinc

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.