Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Comarca, Cunit, Festes, Tradicions, gastronomia

Ahir va arrencar una nova edició de la ‘Feria de Abril de Cunit’

Fins diumenge 3 de maig, actuacions i ambient flamenc a les 10 casetas del recinte

Ahir, dijous 30 d’abril, a les 9 de la nit  es va donar el tret de sortida de la Feria de Abril de Cunit, que es celebrarà fins el diumenge 3 de maig.

Enguany, el recinte firal acull  actuacions des del mateix dijous. Després de la inauguració de la Feria, els espectadors i caseteros van gaudir del Gran Tablao Flamenco amb la Compañía Jaleo.

Avui,  1 de maig, a partir de les 18.30h la Escuela de Baile Contra Tiempo de Eli Molina, posarà el punt i seguit. A continuació, un seguit d’actuacions com la de la Escuela de Danza Eva Films de Cubelles a partir de les 19.30h, el grup local Coro Aires Nuevos de Cunit a les 20.30h, el Grupo de Baile Sueño Flamenco Carmen Castro a les 21h. A les 10 de la nit del mateix divendres, tindrà lloc l’espectacle eqüestre a càrrec de Tomàs Santiago, i per acabar les actuacions, la Gran Jarana amb el Show ‘Peineta Party’.

Però la Feria no s’aturarà i el dissabte 2 de maig oferirà de nou actuacions de ball i cant com la Escuela de Baile Rocio Arteaga de Cunit que actuarà a les 7 de la tarda, el Coro Rociero Sueño Andaluz de la Casa de Andalucia de Cunit tot seguit, l’Associació Cultural Pasión Flamenca amb el punt i final dels coros cunitencs a les 21.30h amb el Coro Rociero Brisa y Solera de la Casa de Andalucía del Baix Penedès.

L’actuació musical del dissabte nit va a càrrec del concert que oferirà Jon Jonn&Rumba bona y sus Compadres que comptarà amb una perfomance del Dibuixant del Penedès.

Diumenge 3 de maig, últim dia de la Feria de Abril de Cunit 2015, pel matí a les 12h El Refugi del Gos, oferirà una exhibició canina en el recinte firal i a les 13.30h, el Coro Rociero Aires Nuevos de Cunit serà l’encarregat de la Missa Rociera.

El recinte firal compta aquesta edició amb un total de 10 casetas de diferents entitats, establiments i partits polítics.

Per a més informació, podeu consultar els perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la Feria de Abril de Cunit.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.