Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

El Club Esportiu Platense de Futbol Sala de Segur, ja és equip de Divisió d’Honor

El modest Club Esportiu Platense de Segur de Calafell ha assolit avui el seu tercer ascens del primer equip en la seva curta història. Ha empatat a un amb el Morell, equip que lluita per la segona plaça que dona dret a jugar la promoció amb el segon equip del grup de Lleida.

El duel ha estat molt anivellat. Jugat amb certa precaució pels dos equips.  No ha estat fins el minut 25 quan, de refús, ha marcat Rafa Alfonso Poveda. A l’inici de la segona meitat ha empatat el Morell amb xut de Izquierdo. Hi han hagut tirs als pals, dobles penals fallats i molts vistositat.

Un doble penal a favor del Platense, va esgavellar-se al pal com es pot veure a la fotografia

Els jugadors de Xavier Cortijo volien guanyar com fos al Morell per continuar inbatuts i comptabilitzant només victòries. Per això i, seguint instruccions de l’entrenador, el porter local Manuel Tabares, ha anat a l’altra porteria a cercar el gol de la victòria, posant en perill en més d’una oportunitat, la seva porteria.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.