Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

El Café Crem ‘cuina’ la plantilla per a la temporada vinent

La Junta Gestora que continua fins a finals d’agost, també ha renovat els germans Vergès i al defensa Gabarra.

Calafell, 6 de maig del 2015- Amb la tranquil·litat que dóna el fet de jugar els dos darrers partits de lliga sense la pressió de lluitar per salvar la categoria, la junta gestora del club Café Crem Calafell Tot l’Any que presideix Rafel Solé, ja té mitja plantilla renovada.

A les ja anunciades renovacions dels jugadors David Arellano (porter) i el capità Sergi Romeu, ara cal afegir les recents renovacions de Jordi Gabarra i dels germans, Marc i Gerard Vergès.

Aquests darrers dies de competició, la junta gestora està parlant amb el porter Xavier Andreu i al el seu company Oriol Palau i el reusenc Pol Pàmies. Aquests són els únics jugadors que encara no han signat la renovació.

Per tant, el club ja ha renovat a set jugadors, més de la meitat de la plantilla i està negociant el fitxatge de dos noves incorporacions, tot i que la junta gestora encara no vol avançar els seus noms. Joan Cazador portaveu de la junta gestora ha dit que “en el moment que acabi la lliga el pròxim dia 16, ho farem públic”. Cazador ha argumentat que una de les noves incorporacions ja ha signat la fitxa i l’altra és a prop de fer-ho, “per respecte als clubs que ara defensen, creiem que no quedaria bé fer-ho públic ara”.

En quant a l’aspecte tècnic, ja es va anunciar fa setmanes la renovació del primer entrenador Sergi Macià i del segon, Ricard Notario. En quant al preparador físic hi ha canvi, ja que l’actual Txema Roncera, ha de deixar el club per motius personals i l’entitat ha repescat Fracesc ‘Quico’ Mata, que ja va estar al Café Crem Calafell a les primeres temporades del retorn a l’Ok Lliga. Manca saber si continuarà una temporada més el mecànic-utiller, Vicente Weiler, que ara està molt il·lusionat amb l’homenatge que se li preparar pel 29 de maig amb la presència de la selecció estatal..

En quant a les baixes, ja és conegut que deixaran l’entitat el mes de juny, els jugadors Ferran Rosa i Pol Galbas.

Esbarjo

Aprofitant el descans de la competició de lliga motivat per la celebració de les finals europees, Sergi Macià, entrenador de l’equip, va preparar una jornada d’esbarjo original. Ho va fer amb la complicitat de dos directius que són els propietaris del Restaurant ‘La Barca de Ca l’Ardet’. D’aquesta manera tota la primera plantilla i el cos tècnic van entrar a la cuina d’aquest reconegut restaurant i van preparar el menjar.

Fins agost

Pel que fa a la Junta Gestora, aquesta s’ha reunit després de veure que en el període electoral, no s’ha presentat cap candidatura. La junta va valorar el fet i va acordar continuar tal com està fins a finals del pròxim mes d’agost. Rafel Solé, president de la Junta Gestora, ha dit que “atès que ja fa dies que estem treballant per confeccionar la plantilla de la pròxima temporada, creiem que és millor continuar així fins a finals d’agost en què convocarem una reunió de socis per tal de saber què cal fer en els pròxims mesos”. Des de la junta gestora es pensa que aquest equip, amb un possible canvi de responsabilitats, podria continuar gestionant l’entitat atès que cap associat vol presentar una alternativa.

Nota: Us adjuntem una fotografia de la plantilla a la cuina del restaurant La Barca de Ca l’Ardet i una d’arxiu dels germans Vergès quan a Calafell van coincidir defensant diferents colors.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.