Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Societat, gent gran

El grup de gent gran de Calafell celebra el seu quinzè aniversari

ous  7 de maig faran un gran acte al pavelló Joan Ortoll,amb la presència de l’alcalde de Calafell, i un grup de gent gran procedents de Barakaldo
La gent gran que participa en el programa d’activitats física i dinamització de l’Ajuntament de Calafell, ‘Posa-hi oli’, celebra enguany el seu 15è aniversari. És per això que aquest dijous a 2/4 d’11 del matí 10.30h. del matí, faran l’acte central del seu quinzè aniversari amb l’assistència de l’alcalde Joan Olivella i de la regidora de Benestar Social, Família, Gent Gran i Igualtat, Maria Verge, a més d’altres regidors del consistori i un grup de gent gran pertanyents al Instituto Municipal del Deporte de Barakaldo, amb qui els calafellencs mantenen des de fa anys, un estret conyacte que es va iniciar quan el grup ‘Posa-hi oli’ va començar a participar als Jocs Esportius i Culturals de la Mediterrània.
El pograma d’actes arrencarà a 2/4 d’11 amb l’arribada del grup Posa-hi oli. Després es rebrà al grup de gent gran de Barakaldo, l’alcalde els donarà la benvinguda i a 1/4 d’11 del matí hi haurà una sessió d’activitat física conjunta a càrrec dels grups de gent gran de Calafell i Barakaldo. A la 1 del migdia començarà el dinar de germanor que clourà amb ball que anirà a càrrec del Duet Alma.
Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.