Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Eleccions Municipals 24 2015

El PSC de Calafell engega la campanya electoral deixant-se la pell

L’alcalable Ramon Ferré, recorda que “No volem guanyar per guanyar, sinó perquè hi hagi un ajuntament molt diferent a l’actual”

¡El PSC ha engegat aquesta passada mitjanit una campanya que vol ser l’empenta final a un projecte que vol canviar les coses que mai canvien a Calafell. En el tradicional acte d’enganxada dels primers cartells, el candidat socialista a l’alcaldia, Ramon Ferré, ha reiterat que “l’objectiu no és recuperar el govern municipal pel simple fet de recuperar-lo, sinó per aconseguir un Ajuntament molt diferent, on la ciutadania decideixi el destí els diners dels impostos i que relegui a la història els greuges entre els nuclis del municipi”. El candidat ha afegit que “el canvi és de molta entitat i ni volem ni podem fer-lo sols. Per això, igual que diem en el nostre lema que ens hi deixarem la pell, també demanem a tothom que ens ajudi a canviar-ho”. Ferré ha dit també que “la pràctica totalitat dels nostres oponents ‘parlaran’ amb la ciutadania durant aquests quinze dies. Alguns han posat en marxa consultes ciutadanes a menys d’un mes de les eleccions, quan el programa electoral el devien tenir ja imprès i tot… Nosaltres hem estat quatre anys treballant i des de finals de 2013 hem realitzat un procés participatiu, el resultat del qual és un full de ruta, realista, possible i quantificat, per als propers deu anys”.

L’alcaldable socialista ha conclòs subratllant que “tenim una candidatura magnífica, renovada gairebé al 100%, amb una mitjana d’edat de poc més de trenta anys, formada per persones preparades i coneixedores del municipi i les seves problemàtiques. Persones que s’hi deixaran la pell i que, amb l’ajut de tothom, aconseguiran canviar les coses que mai no han canviat a Calafell”.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.