Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, El Vendrell, Eleccions Municipals 24 2015

Avui, el president de CDC visita Calafell i El Vendrell

Joan Olivella “Hem fet i farem. Pel millor futur de les persones i del nostre  municipi!”

Encapçalada per l’actual alcalde, la candidatura de la federació al complet dóna  el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions municipals Calafell, 8 de maig 2015 Sota  el  lema  “El  millor  futur,  per  tu!”,  l’actual  alcalde  i  candidat  de  la  federació, Joan Olivella, ha iniciat la campanya electoral per les eleccions  municipals amb la penjada del primer cartell. “La feina feta durant aquest quatre anys avala que tenim el millor projecte i el  millor equip per continuar treballant pel futur de Calafell”, ha dit Joan Olivella. Segons Olivella, “Les propostes del Programa de Govern 2015 – 2019 tenen un  especial  valor,  per  què  sorgeixen  de  la  participació  dels  calafellencs  i  calafellenques”.

Les propostes es basen en cinc grans eixos:

1. Per un Calafell al dia

2. Per un municipi de les persones

3. Per un municipi de tothom

4. Per un Calafell d’oportunitats

5. Per un municipi de futur.

Durant  els  propers  dies,  més  de  70  voluntaris  participaran  en  actes  de  proximitat,  com  parades  i  cafès,  per  tal  d’escoltar  a  la  ciutadania  i  donar  a  conèixer les propostes pel programa de govern 2015 – 2019 de la candidatura. Artur Mas visitarà Calafell per donar suport a Joan Olivella En  el  primer  gran  acte  de  la  campanya  electoral,  dissabte  9  de  maig  a  les  17:30h a l’Hotel Salomé, es comptarà amb la presència del President Artur  Mas, que visitarà Calafell per donar suport a Joan Olivella.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.