Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Comarca, El Vendrell, Esports

El Moritz Vendrell guanya 1 a 8 a la pista de l’Alcoi

Dissabte acabarà la lliga rebent l’Igualada en un partit de franc per a tothom en el què es jugarà tornar a jugar la Lliga Europea

El Moritz Vendrell va començar amb empenta i, al minut 6, Lluís Ferrer va inaugurar el marcador. En els minuts següents, l’Alcoi va anar a buscar l’empat, però va trobar una defensa del Vendrell ordenada i un Xús Fernández segur a la porteria. Els homes de Pere Varias, per la seva banda, volien ampliar l’avantatge en el marcador i van tenir diverses ocasions per fer-ho. Al minut 15, Sergi Miras i César Candanedo van rebre una targeta blava per una picabaralla entre els dos. Al descans es va arribar amb el marcador de 0 a 1.
Només començar la segona part l’Alcoi va disposar d’una clara ocasió per empatar, però el xut de Pere Cañellas va anar a la xarxa lateral. Dos minuts després, Jordi Ferrer va fer el segon gol del Vendrell amb un fort xut a l’escaire. Al minut 32, Lluís Ferrer va fer el 0 a 3. Dos minuts després, el mateix Lluís va fer el seu hat trick particular. Al minut 40, Jordi Ferrer va fer el 0 a 5. Al minut 42, Ferran Formatjé va fer el primer gol de l’Alcoi, però tot seguit Eloi Mitjans va fer el sisè per al Vendrell. Al minut 48 el mateix Eloi va fer el setè i al darrer minut Èdgar Juncosa va establir l’1 a 8 definitiu. Cal destacar que en els darrers minuts van jugar els més joves de la plantilla i en el darrer instant els quatre jugadors de pista eren formats a la base del Vendrell.
Amb aquest resultat el Moritz CE Vendrell fa un pas important per a la seva classificació a la Lliga Europea per a la propera temporada. En la darrera jornada de la temporada, el dissabte 16 de maig, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita de l’Igualada i l’equip necessitarà el suport de tota l’afició per aconseguir l’objectiu de tornar a jugar la màxima competició europea.

Alineacions
ENRILE PAS ALCOY (1): Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, Marc Figa i David Aguilar -cinc inicial- Jaume Arché, Francisco Rico, César Candanedo, Vicente Martí i David Doménech.
MORITZ CE VENDRELL (8) Xús Fernández, Sergi Miras, Lluís ferrer, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- David Martínez, Aleix Cid, Èdgar Juncosa, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.
Gols
0-1 Lluís Ferrer (6′); 0-2 Jordi Ferrer (28′); 0-3 Lluís Ferrer (32′); 0-4 Lluís Ferrer (34′); 0-5 Jordi Ferrer (40′); 1-5 Ferran Formatjé (42′); 1-6 Eloi Mitjans (43′); 1-7 Eloi Mitjans (48′), i 1-8 Èdgar Juncosa (49′).
Àrbitres: López i Sanz.
Targetes: blaves a Sergi Miras i a César Candanedo (15′).

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.