Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Cultura popular, Societat

Trobada de puntaires, a Calafell

Calafell, 10 de maig de 2015 – Avui ha tingut lloc a Calafell la tradicional Trobada de Puntaires, que anualment organitza l’ARC (Associació Recreativa i Cultural). Una cinquantena de puntaires d’arreu de Catalunya han fet aquest matí una exhibició d’aquest ofici tan antic, i que compta amb molta tradició a Calafell.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell, Sandra Suàrez, s’han acostat fins al Passeig Marítim, on hi havia les puntaires, i s’han interessat pel treball que realitzen i han quedat admirats per les seves creacions.

Així mateix, l’ARC ha volgut retre un petit homenatge a M. Rosa Güell i Teresa Papiol, que amb 92 anys són les puntaires de més edat, i també al puntaire més petit, Biel Nicolau, que només té 6 anys d’edat. L’alcalde de Calafell i la regidora de Cultura els han lliurat un obsequi a cadascun.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.