Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports, Estiu

Nous èxits dels regatistes calafellencs Jordi Sanchez i Albert Torné

Han guanyat la Setmana Catalana de Vela a Cambrils i han estat segons a la Copa d’Espanya a Múrcia

La parella d’esportistes calafellencs està d’enhorabona ja que en nmolts pocs dies de diferència, han aconseguit dos nous èxits. Aquest mateix mes de maig a Cambrils, es van proclamar campions de la Setmana Catalana de Vela en la que van participar un total de 370 embarcacions, més de 500 regatistes de 34 clubs, en les 9 categories. Des d’un primer moment, Sánchez i Torné van posar-se per davant de la clasificació i van ser els grans vencedors. A l’acte de lliurament de trofeus, a banda de les autoritats de Cambrils, estava el calafellenc Sergi Cadenas que, a banda de ser un gran regatista, ara és el Delegat Territorial de la Federació Catalana de Vela.

Copa d’Espanya

Gairebé sense descansar, Sánchez i Torné es van desplaçar cap a la Manga del Mar Menor de Múrcia on es disputaca la Copa d’Espanya al Centre d’Alt Rendiment (CAR) Infanta Cristina. En aquesta dura competició, els dos regatistes calafellencs es van adjudicar el sotscampionat amb 31 punts, mentre que els campions Marc Verdaguer i Nina Mir de l’Estartit, van fer la prova amb 26. Sánchez i Torné pertanyents al Club Nàutic Tennis Calafell amb el seu vaixell Flipper, a cada regata van fer segon lloc llevat de la cinquena que van saber guanyar.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.