Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Cultura popular, Societat, gastronomia, solidaritat

“Los Califas” de Calafell celebren Las Cruces de Mayo

Calafell, 12 de maig de 2015 – El Centro Cultural Andaluz Los Califas ha celebrat, aquest passat diumenge, la festa de Las Cruces de Mayo, amb un extens programa de cant i ball que ha tingut lloc davant el local d’aquesta associació.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura i Ensenyament, Sandra Suàrez, així com altres regidors del consistori, han assistit a aquest esdeveniment que les associacions andaluses del municipi celebren tradicionalment cada any.

En un acte presentat pels showmans Pepe Botica i Joan Montpelier, durant tot el dia els carrers Lluís Companys i Guadalquivir es van omplir de diferents tipus de música: al ritme de guitarra, amb Juan Manuel Vargas i Tico de Ángeles; cançó espanyola amb Paco Sanz, Pepe Moratalla i Paqui Jarque; el coro rociero Nuevos Comienzos; i molt de “cante”, amb les actuacions d’Antonio el Malagueño, Cristian Cosano, Raquel Vargas, Victor el Tostao, Antonio Ramírez, Carmen Corpas, Morenito de Jaén i Victor de Paula. A més, també hi va haver ball amb Cuadros de Eva Film, i van comptar amb la col·laboració especial d’artistes com Manolo Linares, Blas Masqueda, Juan Manuel Caro, Fernando Marín, Karol Luque, i altres.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.