Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Eleccions Municipals 24 2015, Politica

Artur Mas visita Calafell per donar suport al candidat de CiU Joan Olivella

Redacció l'Espígol divendres, 15 maig 2015Sense Comentaris

La visita del President de la Generalitat marcava l’inici de la campanya a Calafell Calafell

El  passat  dissabte  9  de  maig,  el  president Artur  Mas va  assistir  a  l’acte  d’inici  de  campanya per donar suport a l’actual alcalde i candidat de la federació Joan Oilvella   per  l’alcaldia  de Calafell.

L’acte,  celebrat  a  l’Hotel  Salomé,  marcava  l’inici  de  la  campanya  de CIU a  Calafell,  de  cara  a  les  eleccions  municipals  del  pròxim  24  de  maig. Artur Mas, va agrair la feina feta durant els quatre anys al capdavant de l’Ajuntament.  El president va desitjar al projecte d’Olivella, que el 24 de maig “la gent ho reconegui,que faci aquesta aposta per aquest projecte que s’ha comprovat que funciona,  que  suma  i  pot  sumar  de manera  decisiva  en  el  projecte  general  de municipis  que  estem  defensant”. També  va  destacar  que  l’actual  alcalde  de Calafell és  un  polític “valent, proper  i persistent,  que fa d’alcalde  com  cal fer-­ho, no  en deixa  passar ni una, coneix els temes de prop i té el coratge i la valentia per resoldre  coses i tenir un projecte clar per Calafell”. D’altra banda, el president va voler remarcar el fet que el 24 de maig està en joc, no només qui governa a cada municipi, sinó també quin paper jugaran els Ajuntaments i  les corporacions locals en els propers quatre anys.

Artur Mas va aprofitar per destacar  que el dia 24 de maig “tenim l’oportunitat perquè hi hagi un munt de corporacions  al costat del projecte de la federació, donant­li suport i vencent les dificultats de  cada dia”.

Per  la  seva  banda Joan  Oilvella va  fer  balanç  d’aquest  període  al  capdavant  de  l’alcaldia de Calafell, valorant els trets més destacats que ha realitzat el seu equip de  govern durant els anys de mandat.  Olivella va explicar als assistents les propostes de futur, entre les quals va destacar,  continuar amb la gestió eficient dels recursos públics, continuar atenent a les persones  com s’ha fet fins ara i potenciar el desenvolupament econòmic del municipi.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.