Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, El Vendrell, La Bisbal, gastronomia, vins i caves

El col.lectiu ‘Terra i Taula’ organitza la segona edició del ‘Corecuina’ amb el iaponès Wataru

Serà el dia 19 de maig als cellers Avgvstus que estan a Sant Vicenç de Calders

Segona Edició “Corecuinà” amb Wataru El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l’artista Japonés Wataru poprosa una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell. Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru.

Aquest any l’estil de l’activitat serà diferent i alhora innovador en què creiem que no deixarà a ningú indiferent. La idea d’aquest acte és que els cuiners prepararin una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració. A partir d’aquest moment el mestre i artista Wataru començarà a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra la plasmarà en un quadre fet amb xocolata i que pintarà amb colorant alimentari i ingredients naturals que aportaran textures i volum al quadre. A més de veure el mestre en acció podrem tastar les elaboracions fetes pels cuiners maridats amb els vins del cellers Avgvstus.

L’activitat és una experiència oberta al públic amb places limitades. Reserves a info@terraitaula.cat Dia: Dimarts 19 de maig a les 19h Lloc: Sala Entrevinyes del Celler Avgstvs Forvm ( Sant Vicenç de Calders – El Vendrell)

Preu: 15 Euros per persona Degustacions: (salades)

Menestra de fruites, sopa de tomàquet, formatge Marvall i oli Torclum – Restaurant Ull de Llebre (Bisbal del Penedès).

Sopa freda d’ametllons, sardina, flors i fonoll marí – Lo Mam (Segur de Calafell).

Peix espasa de Vilanova fumat, nespres, gengibre, cilantre i flors de primavera – Restaurant Vell Papiol (Calafell)

Ingredients comestibles i quadre fet de xocolata perquè l’artista Wataru pugui fer l’obra Corecuinà -Pastisseria l’Obrador (El Vendrell) Degustacions maridades amb Vins dels cellers Avgsvts.

Però que és Corecuinà?

Va ser al principi de la primavera del 2007. A Catalunya. WATARU i jo estavem a l’espai artístic i d’events “El Prat Verd”, que està a una hora amb cotxe des de Barcelona. Estavem disfrutant del menjar amb responsables de l’espai. Quan girava el cap, un paó estava corrent sobre la gespa! Aquesta sorpresa li va estimular a WATARU. Al mateix lloc on estava el paó, va començar a dibuixar un ocell. A Japó hi ha especies d’ ocells que viuen dins l’aigua, que es diuen “kuina”. “CORECUINÀ” ve de la “cuina en català. Foneticament “Corecuinà” sona “Menja això” o “Aquesta és kuina” per als japonesos.

“CORECUINÀ” és la mascota que va neixer de la gastronomia i l’art. “Gaudir i tenir cura de la gastronomia que és font de la vida”!

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.