Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, El Vendrell, Esports

Gran cap de setmana pels equips del Vendrell Pàdel Club

L’equip femení A es va imposar el passat dissabte a casa per 2­1 al l’equip femení del  Tarragona Pàdel Indoor, segon classificat de la màxima categoria de La Lliga Catalana  de Pàdel

Impressionant victòria doncs de l’equip A femení que recordem que debuta  aquest any a la màxima categoria del pàdel català. L’equip  masculí A  es  va  imposar  a  casa  per  un  contundent  3­0  a  l’equip StarPàdel,  situant-se amb aquesta nova victòria a la part alta de la classificació de 2ª Catalana.  Cal destacar la brillant reacció que ha tingut en les darreres jornades el nostre equip  masculí A. Per la seva banda l’equip masculí B va vèncer a les pistes del Club Pàdel Cambrils B  per 1­2, resultat que el consolida a la part alta de la classificació de la 4ª Catalana i  també a les places d’ascens a la 3ª Catalana. Pel que fa a l’equip femení B, que aquesta setmana descansava a La Lliga Catalana  de  Pàdel,  el  mateix  es  va  proclamar  campió  de  la  Lliga  Interclubs de  Pàdel al  aconseguir el punt que li feia falta per aconseguir­ho matemàticament. Es va enfrontar al seu rival directe, el Club Tennis Barà. Felicitats doncs a totes elles per aquest gran  torneig i pel campionat aconseguit aquest cap de setmana. Destacar  també  les  campiones  del  torneig  celebrat  aquest  cap  de  setmana  a  les  instal•lacions de l’Estival Park de Salou, les benjamines de l’escola de pàdel del Padel  Liberty, Clàudia Fornos i Maria Linares, jugadores que estant tenint una impressionant  evolució i projecció i que no paren de donar­nos alegries. Moltes felicitats a totes dues. Per  últim  destacar  també  els  jugadors  del  nostre  equip  masculí  A,  Albert  Trillas  i  Gianca  Tossi,  que  aquesta  setmana  s’han  proclamat  campions  del  Torneig  nocturn  organitzat pel Pàdel Indoor Baix Penedès. Felicitats als dos grans jugadors. Cap  de  setmana  doncs  de  grans  victòries  i  de  triomfs  del  nostres  equips  i  de  les  nostres jugadores i jugadors. Destacar la feina de tots els entrenadors dels diferents  equips, Ingrid Reina, Abel Guisado i Adrian Guisado.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.