Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports

El pilot Àlex Toledo torna de Jerez de la Frontera amb 13 punts més

El pilot calafellenc Àlex Toledo va córrer el passat cap de setmana de les dues proves del Campionat d’Espanya de Velocitat a la modalitat Premoto 3. Aquesta segona prova de la competició va reunir esportistes de 20 nacionalitats i es va fer en dos dies al circuït de Jerez de la Frontera.

Cal dir que l’esportista de l’Aro Racing ja va començar amb dificultats ja que va haver de fer les proves cronometrades sense l’embragatge. A més, la moto de Toledo perdia oli i això va fer que cada cop hi havia més dificultats per poder fer unes bones carreres.

A la primera cursa oficial de dissabte, el motorista que té el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell, va surtir del lloc divuitè de la graella i va acabar novè fent un temps de 23’11” 991. A la segona, la de diumenge, va sortir del lloc dissetè, va anar remuntant posicions i va acabar desè amb un temps de 23’06” 671.

Per tant, en el conjunt de les dues carreres, Àlex Toledo, tot i els problemes mecànics i la desqualificació en un dels trams cronometrats, va sumar 13 punts més, millorant dos llocs de la classificació provisional on ara ocupa el dotzè lloc amb 17 punts.

La pròxima cursa d’aquest Campionat d’Espanya de Velocitat Premoto3 tindrà lloc el 28 de juny a la localitat lleidatana d’Alcarràs.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.