Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports, Events

Aquest cap de setmana Campionat de Catalunya Catamarans a Calafell

Aquest cap de setmana Calafell acull el Campionat de Catalunya de Catamarans, ja que la Federació Catalana de Vela ha atorgat a Calafell ser seu d’aquesta competició, gràcies a les gestions realitzades des de l’Escola de Vela de Calafell i el suport de l’Ajuntament.

El campionat inclou la participació de totes les classes de catamarans i, a més, des de l’Escola de Vela de Calafell, també s’ha inclòs atorgar un trofeu a la categoria de Patí Català, que és la que compta amb més tradició a Calafell.

Als pocs dies d’obrir-se el període d’inscripcions per aquest Campionat de Catalunya de Catamarans, ja hi havia unes 30 embarcacions inscrites, per la qual cosa, el director de l’Escola de Vela, Sergi Cadenas, preveu una participació de més de 50 vaixells.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.