Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Comarca, Cultura popular, El Vendrell, Festes

Eva González guanya el Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2015

En un acte celebrat ahir a la sala polivalent de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, es va donar a conèixer el guanyador del Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2015.

Després que els membres del jurat d’enguany, format pels administradors de Santa Anna, els portants d’honor de Santa Anna 2013 i l’artista Joan Descals, seleccionessin tres de les disset obres presentades, es va recomptar el vot popular recollit a través de les xarxes socials i les butlletes repartides per diferents establiments de la vila. Finalment, el cartell titulat “Alegria, que és Festa Major”, de la vendrellenca Eva González, va ser el més votat, amb un total de 590 vots.

La mateixa autora, que és dissenyadora gràfica, va explicar que la il·lustració vol donar una rellevància especial a la gralla, que és un dels elements més destacats de la Festa Major del Vendrell. El premi està dotat amb 300 euros.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.