Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, També destaquem, Tradicions, gastronomia

XXXI Arrossejat Popular de Calafell, aquest dissabte

Aquest dissabte, 13 de juny, tindrà lloc a Calafell el tradicional Arrossejat Popular, el deliciós plat cuinat en directe pels pescadors deCalafell i que es podrà degustar per només 9 euros.

L’Arrossejat Popular és un acte organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Calafell i enguany ja arriba a la seva 31a edició. La jornada tindrà lloc al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu de la Platja de Calafell i es desenvoluparà en tres torns: les 13 h, a les 14 h i a les 15 h. Els tiquets es podran comprar anticipadament al Patronat Municipal de Turisme o adquirir-los el mateix dia.

A més, l’Arrossejat Popular és també el tret de sortida de la 4a Quinzena Gastronòmica de l’Arrossejat, que es durà a terme des del 13 fins al 28 de juny en diversos restaurants de Calafell. El Patronat Municipal de Turisme creu que aquesta és, una vegada més, una esplèndida iniciativa que pretén potenciar la gastronomia calafellenca, on l’eix fonamental és la cuina marinera, a part de ser un recurs turístic excel·lent.

Durant aquests quinze dies, setze dels millors restaurants del municipi oferiran uns menús on el plat principal és l’arrossejat de Calafell: A Can Pilis, Hotel Allotjament Antiga, El Bot, Eusebio, Giorgio, l’Àncora, la Barca de ca l’Ardet, la Bodegueta del Pa Torrat, la Candela, la Dama Roja, la Masia de la Platja, Las Brasas, Maite Etxea, Vell Papiol, l’Espineta i el segurenc Mediterrani.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.