Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Comarca, El Vendrell, Eleccions Municipals 24 2015, Politica

Martí Carnicer apunta a ‘una segona fase’ posterior al 13­J per la formació d’un govern ‘el més estable possible’ al Vendrell

Martí Carnicer ha explicat en quina situació estan les negociacions amb la resta de formacions polítiques del Vendrell per assolir un govern estable. De moment, i en el context actual, sembla que Martí Carnicer serà novament alcalde del Vendrell per ser el candidat de la força més votada. Martí  Carnicer  ha  detallat  aquest  matí  en  roda  de  premsa  l’estat  actual  de  les  negociacions així com la perspectiva de cara al ple de constitució de l’Ajuntament que  tindrà lloc aquest dissabte 13 de juny. Per Carnicer, en aquests moments el procés per formar un govern estable al Vendrell  està  davant  de  dues  fases:  ‘La  primera  tindrà  lloc  el  proper  dissabte  amb  la  votació de l’alcalde. Si es confirmen els propòsits que ens han anat comentant  els  diferents  protagonistes,  hi  haurà  molts  vots  en  blanc  o  abstencions  i  no  sembla  previsible  que  cap  candidat  assoleixi  la  majoria  d’11  vots  que  es  requereix  per  ser  proclamat  alcalde.  Si  es  compleix  aquest  pronòstic  jo  seria  alcalde com a cap de la llista més votada’. ‘La  segona  fase  s’inicia  immediatament  després  del  dissabte  per  la  formació  d’un govern el més estable possible i que haurà d’estar basat, com no pot ser  d’altre manera, amb la formulació d’un acord programàtic tant de l’estructura i  funcionament de l’ajuntament  com de les actuacions  a realitzar en els propers  quatre anys’, ha afegit seguidament Carnicer. L’actual alcalde en funcions ha explicat, seguidament, quin és el calendari que s’obre i  els terminis legals per formar un govern estable al Vendrell: ‘La normativa dóna fins  a 30 dies per convocar un nou plenari en el que es doni compte dels resultats  derivats  de  la  formació  d’aquest  nou  govern.  Voldríem  tenir  la  confiança  i  la  seguretat de que  el termini real pot  ser molt més curt. Els programes de cada  formació ho han de fer possible’. Carnicer també ha anunciat que ja s’està treballant amb un document amb propostes  concretes  per  posar  d’acord  al  màxim  de  formacions  i,  com  ja  s’ha  fet  en  altres  moments, aquest acord programàtic i de govern pel Vendrell quan estigui tancat ‘es  farà públic per tothom’. Candidatura Martí Carnicer 2015 El Vendrell 11­06­2015

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.