Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Comarca, Esports, També destaquem

La nova incorporació del Café Crem Tot l’Any arriba d’Itàlia

Ricardo Valverde, de 23 anys, és l’escollit per Sergi Macià per jugar la temporada vinent al Café Crem Calafell tot l’any. Nascut el febrer del 92 a Itàlia, però també amb passaport espanyol, és fill de Jordi Valverde, ex jugador d’hoquei i entrenador, en aquests darrers mesos del campió italià Forti di Marmi.

Ricardo va jugar a les categories inferiors del Valdagno fins els 16 quan va decidir emprendre la seva aventura a Catalunya. En categories juvenil i júnior (on va coincidir amb Kilian Aguilar) amb el Tordera va quedar campió de Catalunya i Estatal sent el referent golejador en tots dos.

A Primera Divisó debuta amb 18 i la seva darrera temporada a Tordera aconsegueix 42 gols, no a l’abast de molts joves. La seva tornada a terres italianes amb el Follonica no va ser afortunada i va decidir canviar de rumb i anar cap a França, on en aquesta darrera temporada jugant a Aix les bains ha aconseguit 55 gols i l’ascens del seu equip.

Aquesta fita ha tornat a despertar l’interès dels clubs italians, però l’aposta de Sergi Macià i el coneixement de les virtuts del jugador degut a l’etapa de l’entrenador calafellenc com a Director Esportiu de la base del FCB, han estat la raó del seu fitxatge.

El tècnic comenta que “és un jugador que viu del gol, té la tècnica i l’habilitat ideal per a la posició que necessitem. Treballarem l’exigència defensiva, física i disciplina tàctica que requereix jugar a l’OK Lliga.” I afegeix, “és una aposta que s’ha de convertir en realitat, però la seva edat i les seves ganes són el seu punt a favor per un equip com el Café Crem Calafell tot l’any.” Finalment comentava que “sé el que pot donar i no va dubtar ni un instant i això és un baluard per a mi i per a l’entitat.

El nou jugador del Café Crem Calafell tot l’any, també té experiència amb la selecció italiana en dos Mundials i dos Europeus sots-17 i sots-20.

El directiu Josep Pallarès comenta que “amb Ricardo donem per tancada la plantilla, tot i que som 9 jugadors de pista a l’espera que Xavi Rovira arribi a un acord amb l’entitat.

Font: Enric Casellsas

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.