Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Banyeres del Penedès, Sant Jaume, Societat

Molta demanda per als cursos de premonitor d’educació en el lleure a la comarca

Redacció l'Espígol dilluns, 17 maig 2010Un Comentari

Jove Baix Penedès, l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, han organitzat enguany el primer curs de premonitor d’educació en el lleure, dut a terme els dies 24 d’abril i 8 de maig, a la Casa de Cultura de Sant Jaume dels Domenys. La formació, de quinze hores de durada, l’ha impartida l’Escola Forca, amb l’assistència d’un total de 25 joves d’entre 16 i 18 anys. 

El curs s’ha adreçat als possibles futurs monitors d’activitats d’educació en el lleure, joves d’entre 16 i 18 anys interessats a adquirir una formació inicial per a poder treballar –al costat de monitors diplomats– en centres d’esplai, agrupaments, casals, colònies i d’altres activitats relacionades amb el lleure infantil i juvenil. 

Al curs s’hi han treballat continguts teòrics i pràctics centrats en els objectius educatius: la metodologia, la relació entre el monitor i l’infant, la programació, el treball en grup, els jocs…, per oferir una base al treball educatiu amb infants i joves en el temps de lleure. 

Arran de la gran demanda que ha tingut aquest curs, el dissabte 15 de maig n’ha tingut lloc, a Banyeres del Penedès, una segona edició. 

Comparteix la notícia:

Un Comentari »

  • Montse diu:

    Hola buenas tardes! Me interesaría información para mi hija Melissa tiene los 16 años ewcuen cumplidos y desea formar parte del grupo para poder formarse como pre-monitora de este año, un saludo cordial!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.