Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Cultura, El Vendrell

Actes entorn d’Espriu al Museu Deu

La setmana vinent, concretament els propers dimecres 2 i dijous 3 de juny, el Museu Deu continuarà realitzant actes vinculats amb la figura de Salvador Espriu. Un cop inaugurada l’exposició temporal amb les escultures de Manuel Cusachs, inspirades en les poesies de Cançons de la roda del temps, ara és el torn de fer altres actes relacionats amb el poeta.
El proper dimecres dia 2 de juny, a les 19.30 h, tindrà lloc al Museu Deu el Club de Lectura sobre El caminant i el mur. En aquesta ocasió, de manera excepcional, el Club de Lectura es farà a la sala soterrània del Museu Deu, per tal de poder contemplar també les escultures de bronze de Cusachs.
El dijous 3 de juny, a les 19.30 h, tindrà lloc la projecció del documental sobre Espriu emès per TV3 Salvador Espriu. El temps de les paraules, amb entrevistes a Francesc i Isabel Bonet, Josep Maria Espinàs i Rosa M. Delor.
Totes les activitats són gratuïtes.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.